Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní prodávala PS 4. Údajně v Třebíči. Chtěla zaslat peníze předem na účet. Po zaslání přestala komunikovat. Vydává se za paní Evu Dlouhou. Před odesláním platby odpovídala a reagovala na emaily. Po odeslání platby nereaguje. Inzerát na bazoši zrušila. Poté jsem začala zkoumat na internetu a prý se vydává i za pana Koukala. Podvedla minimálně 5 lidi s tím že ji posílali 3000, - a více.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jiří 17. 02. 2021

Taky jsem byl podveden, jednalo se o Xbox one S, částka 3000kč, cirka 30minut zpět vše sepsáno nahlášeno n policii, ještě dopisů nějaké fotky plus mám přidat i informace z dalších webů o lidech co se nechali podvést a poslali peníze na stejné číslo účtu : 670100-2218609432/6210. Peníze zpět nejspíš neuvidíme beztak to jsou nějaké "fetky", snad si aspoň odsedí nad 10k už je to trestný čin.


user picture
Jiří H. 24. 02. 2021

Tahle sv#ně právě podvedka i mě vydávala se za pani ivetu jasanovou nabizela ps4 tak sem ji poskal 1600kc a zvytek mel byt na dobirku. Penize odeslany a uz nereaguje. Ku#va jedna ja ji chytnout tak ji zabiju.... jeste ji pisu ze moc penez nemam ona miloucka a pak zjistim tohle?! 670100-2218609432/6210 tohle je jeji cislo uctu plus pridam dalsi vymysleny email [email protected]... dale sem nasel na tento email dalsi 4 inzeraty jiz smazane.


user picture
Jiří H. 25. 02. 2021

Vše nahlášeno, stejne se prd vyřeší... Teď projíždím Sbazar a ta dáma si v tom vesele pokračuje... tentokrat na jméno Adam Brožík usuzuji tak z fotografii pozadí odfocených ,,produktů k prodeji,, jelikož to cihlové pozadí bylo i na jiných inzeratech na různá jména př. Iveta Jasanova kvůli které jsem přišel o vydělané peníze, dále tam bylo ps4 na jmeno eva dlouha se stejným pozadím.. mě přijde že je to člověk co v tom umí hodně dobře chodit...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.