Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Z tohoto čísla +420 721 041 510 vás budou kontaktovat prostřednictvím WhatsUp a možná i z jiných komunikačních platforem. Budou předstírat zájem o zboží, které někde vy inzerujete na Bazoši, Hyperinzerci apod. Nabídnou vám, že vyřídí za vás vyzvednutí zboží (přijede k vám kurýr), které oni předem zaplatí, bude to vypadat velmi věrohodně protože vám pošlou link s logem přepravní společnosti DHL, PPL atd, bude zde jméno smyšleného kupujícího, jeho telefon a částka, kterou vám jako posílají a které vy máte obdržet, na vaši kartu. Cílem není nakoupit vaše inzerované zboží, ale získat číslo vaši karty. Budou vás ujišťovat, že vše je bezpečné, že stačí vyplnit číslo vaší karty, včetně bezpečnostního kódu vzadu na kartě. Pokud nemáte ke kartě aktivovány další úrovně zabezpečení jako je limit pro platby, SMS potvrzení k platbě apod vyluxujou vám účet klidně po malých limitních částkách. Jde o organizovaný podvod, nemluví česky pokud se s nimi budete chtít spojit obvykle vám pošlou, že jsou hluší, němí apod. Takže poslat je k šípku a zveřejňovat jejich čísla a praktiky ať to mají těžší a těžší. Mějte se.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
mmservis 23. 12. 2021

když budete dostatečně vytrvalí a volat a volat a volat tak to zvednou a česky umí


user picture
merlin 30. 12. 2021

A proč bych měl volat. Projevil zájem o zboží za větší obnos. Přesně postupoval jak bylo popsáno. Odmítli jsme poslání zboží s tím, že chceme zboží předvést a předat osobně. Už se neozval. Jasný podvod. Opravdový zájemce by určitě volal sám. Lidičky nereagujte na tyto zmetky.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.