Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Již zde dříve popsaný Patrik Podlezl, kontaktuje přes WhatsApp a chce koupit nabízenou věc na Bazoši. Nyní tedy nové číslo! Poté nabídne PPL bezpečnou platbu. Ta chce vylákat platební údaje vaší karty. Poté chce navýšit limit. Tady jsem to prokoukl. Kartu jsem trvale zablokoval přes banku, takže mě to stalo jen 200 Kč. Mohlo být však hůře! Stačilo už jen potvrdit bezpečnostní kód a bylo vymalováno!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marian 23. 12. 2021

To co se stalo Pavlovi tak dnes i mě. Bylo mi divné že chce přesný zůstatek na kartě. Kartu jsem zablokoval.


user picture
pavel 25. 12. 2021

Dobrý večer Omlouvám se všem podvedený jenom nechápu jak se tento člověk mohl dostat k telefonnímu číslu které používám já a mám ho zakoupené přímo v O2 prodejně denně mi volá asi tak 10 lidí a ptají se mě kdy koupím autosedačku pro dítě nevím jak se to může stát a nechápu jak takový člověk může vůbec existovat Ještě jednou se vám velice všem omlouvám

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.