Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěla bych nahlásit tuhle paní,.bohužel jsem naletela, poslala jsem ji 389,- Kč za kulmu na vlasy ..nemam ani kulmu, ani sledovací číslo balíku, číslo účtu je 284671745/0300 a účet je na jméno Dolezel Petr
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Slávka 30. 03. 2022

Chci nahlásit tohle číslo účtu 284671745/0300 pan prodává na Facebooku Lego duplo pozor na něj stažené obrázky z internetu.


user picture
Kateřina 1. 04. 2022

Přes Facebook na marketplace prodává Lego duplo. Zaslala jsem peníze na účet 284671745 /0300. Zboží nedodal. Budu hlásit na policii.


user picture
Tomáš 9. 04. 2022

Teto osobe jsem poslal 88 Kc za postovne + poplatek za dobirku predem na ucet v pripade zamyslene koupe lego hradu monster fighters. Zadny balik mi nebyl odeslan. Sice se jedná jen o 88 Kc, ale stale se jedná o podvod/nezákoné obohacení. Jde o princip, nekdo mohl prijit o vice penez. Pokud nekdo poda TO, pridam se. Inzeruje dalsi veci na prodej pres jinou identitu, ale cislo uctu je stale stejne. Majitel uctu je Petr Dolezal. Pro policii by nemelo byt slozite pripad dotahnout do konce, banka ma urcite osobní udaje tohoto podvodnika. Pokud stale inzeruje a urcite dal bude, a pokud bude mit pocit, ze mu to prochazi, tak neprestane. Je mozne, ze jiz aktuslne zpusobena skoda je vyssi nez 10 tis. Kc jednalo by se tedy o trestny cin.


user picture
Petr Božek 13. 04. 2022

takze i ja se pripojuji, ze jsem se nepodival driv blbec...jaj .pouceni pro priste a jiz druha podobma zkusenost. takze pan ci pani nabizi Lego...za 500kc dve kila, coz sice bylo podezrele levne, ale jsou lide, kteri se ho zbavuji, kdyz jim zavazi. moje castka byla teda 500+70kc zasilkovna, cislo uctu souhlasi...i to zrejme fiktivni jmeno. Policii to budu hlasit v brzke dobe...chtel bych jen vedet, zda li uz nekdo z drive zde postujicich tento podovod nahlasil a podal trestni oznameni. diky predem. Petr Božek, Bruntal


user picture
Jiří 21. 04. 2022

Dobrý den, poslal jsem 169 kč, tak snad mu ty peníze za to stály. Zajímalo by mě kolik lidí podvedl, podvedla. Aby se to mohlo řešit jako trestný čin. Částka po sečtení musí přesáhnout 10 000 Kč, pokud se nepletu. Sice jsem přišel o pár korun, ale jiní lidé o více jak vidím. Pokud to budete řešit dejte vědět a podám také trestní oznámení.


user picture
Lucie 24. 04. 2022

Dobrý den, také jsem naleťela. Hlásil někdo na PČR? Že bych se přidala k hromadné žalobě? Mě to stve z principu. Bohužel jsem se podívala pozdě..🙏🏻


user picture
Kateřina 24. 04. 2022

Já budu hlásit na PČR během týdne. Jde mi především o princip, jelikož na takové, nic jiného než bič.


user picture
Lucie 24. 04. 2022

Super!! Ja se klidně přidám. Také mi jde o princip. Protože těchto podvodníků přibývá a je to humus!!!


user picture
Jakub 25. 04. 2022

Dobrý den, také jsem zlepšil životní uroveň tomuto pánovi. Poslal jsem mu 369kč. Číslo účtu je 284671745/0300 a účet je na jméno Dolezel Petr. Jako nevadí mi charita, ale mám radši když si ji můžu vybrat sám :) P.S- kdyby jste mel někdo adresu. Byl bych za ní rád


user picture
Petan 3. 05. 2022

taky bych ho zabil :D

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.