Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávající lže, zakoupena myčka není plně funkční. Prodávající tvrdí, že prodává rodičům. Není to pravda po rozboru sousedů s bílou technikou a dalšími věcmi pan Pavel Toman obchoduje na černo. Nemá živnost, na živnostenský úřad, byla poslána celá nabídka prodejce. Prosím koho Pan Toman povedl prosím o spolupráci. Ihned jsem po zjištěné závadě čerpadla (po 3 mytí) kontaktovál pana Tomana kdy slíbil vrácení peněz. Nestalo se tak, a začalo vymlouvání. Jeho reakce: Poprosim o strpeni, nez se ozvu s pravnikem pristi tyden. Upozornuji, ze paklize se ukaze zavada v ucpanem filtru, budu veskere naklady po vas vymahat. Takže koupím myčku při 3 mytí nefunguje podle odborníků čerpadlo a pan se vymlouvá na ucpaný filtr. Všechny filtry čištěný a závada stále stejná. Pochopím závadu po měsíci dvou, jelikož se jedná o použitou věc ale po 3 dnech je to výsměch. obchodník, překupník nedodal doklad ani garancí, že zboží není kradeno proto už byla kontaktována zlínská kriminální policie. Podle této zprávy si hraje na obchodníka: Nemam problem vam vratit penize. Dle zaslaneho videa to vypada na ucpany filtr, ktery se bezne cisti. Neni to zadny servisni zasah. Paklize se toto neprokaze, zavolam servis, ktery sdeli info jak na tom mycka je. Ale bez pravnika a sepsani tohle nebudu postupovat. Takze pristi tyden v pondeli se ozvu a navrhnu terminy dle pravnika. Paklize bude reklamace neopravnena, nauctuji vam pravnika i servis. To vse bude soucasti predavaciho protokolu, ktery budu mit pripraveny. Dokud nebude, je zbytecne cokoliv resit. I v obchode mate 30dni na reklamaci. Prosím kdo má taky špatnou zkušenost napište nám na email: [email protected] Bude podáno trestní oznámení, uvítáme víc poškozených ať u soudu dostane co nejvyšší možnou pokutu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.