Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kocarek libertaTaky jsem naletela podvodnikovi, dala jsem požadavek na Bazoši starý kočárek Liberta na chatu a ozval se pan z tel. čísla 603403535 a nabídl mi ho za 700. Peníze jsem poslala na jeho účet 220 100 1981/2010 Fio banka. Telefon mi vzal až po několika sms a řekl, že mi peníze vrátí. Nevrátil. Zítra to jdu nahlásit na policii ČR. Určitě je nás hodně. Nakupují i prodávám na Bazoši, vždy dobre zkušenosti. Jsem poučena doživotně. Má někdo zkušenost s tímto panem? Ozvěte se prosím. Děkuji.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 24. 02. 2021

Mohu se zeptat jak to dopadlo? Dnes jsem asi také naletěl tomuto pánovy. Měl jsem poptávku na koupi dalekohledu a pán se mi ozval. Tak jsme se domluvili a poslal jsem peníze předem. A teď tady čtu toto... Takže je mi to jasné... Byla jste na policii? Já určitě půjdu, jestli se mi pán neozve.


user picture
Honza 26. 02. 2021

Dobrý den. Taky bych rád věděl jak jste na tom. Včera jsem mu take naletěl. Po telefonu znel solidně a odpovídal na sms. Poslal jsem peníze a nic.


user picture
Petr 26. 02. 2021

Já jdu v pondělí na Policii. Chtěl jsem jít dnes, ale nestíhám. Ozvěte se na mail a můžeme se domluvit na nějaké hromadné žalobě, nebo tak něco. Je to sice 800kč, ale nedovolím, aby se nějaký zlodějíček beztrestně přiživoval na lidech, který vydělávají peníze tím, že poctivě chodí do práce. Navíc čím více lidí se ozve, tak je pravděpodobnější, že teď v nouzovém stavu tomu údajnému p. Součkovi hrozí vězení... mail: [email protected]


user picture
Honza 26. 02. 2021

Tak ja jsem na policii ted uz to sepisujeme. Jde mi o 2000. Můžou mi byt fuk. Ale nechci aby to někomu jen tak přišlo.


user picture
Petr 26. 02. 2021

To je dobře. Já tam půjdu v pondělí. Alespoň nád bude víc. Kdyžtak mi na mail dejte vědět, co Vám řekli na Policii. Děkuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.