Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pan Milo Blažek prodával na sbazaru konzoly nintendo switch lite za cenu 2500,- ještě v záruce nikdy nepoužitá.Bohuzel peníze mu byli poslany předem ale zboží už pan neodeslal.Na email nejdříve reagoval teď už email neexistuje tak je možné že bude mít i více jmen.Zbozi chtěl předat osobně v Děčíně po domluvě pak měl poslat přes zasilkovnu.Tak snad nenaleti i další lidi.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub 5. 01. 2022

Nepřišla vám samotná požadovaná částka již tak nízká? Podívejte se, za kolik se standardně prodává ať uz použita, nebo nova. Tyhle indicie vás měly již v prvopočátku zastavit.


user picture
Matyáš Dymák 5. 01. 2022

Dobrý den, bohužel si toho čtu příliš pozdě, pán prodával grafickou kartu MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, za 6130Kč, Co pán psal byla možnost osobního vyzvednutí a vyzkoušení vypadalo to že se okolo toho docela i vyzná, bohužel jsem byl naivní a pánovy jsem uvěřil. Domluvili jsme se na odeslání poštou, ovšem potom co jsem odeslal peníze jsem od něho dostal poslední email že peníze dostal. Od té doby na nic neodpověděl a teď email už neexistuje. Zítra podávám trestné oznámení.


user picture
J. 6. 01. 2022

Dobrý den všem, bohužel je to tak. Také jsme se domluvili na obchodu přes portál www.bazos.cz. Jednalo se o grafickou kartu. Popis zněl:"MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 - graf. karta". Měl tam cenu 6 000 Kč, domluvili jsme se na 5500 Kč. Ještě jsem se s ním domlouval na poště a to už vyznělo z jeho strany nějak kostrbatě, nakonec, že zaplatím dopravu taky já přes Zásilkovnu a on to pošle. Nic neposlal doteď. V Zásilkovně visí zásilka, která nebyla podána. Peníze si nechal, na mobil nereaguje, protože je mobil vypnutý či v režimu offline či v letadle módu nebo simkartu vyndal. Na další emaily už nereagoval, reakce poslední byla po dnu, co jsme se domluvili, pak už vůbec. Opravu ta komunikace emailová zněla hrozně věrohodně z jeho strany, podezření jsem začal mít až později. Pokud se někomu stal podobný případ napište sem, děkuji.


user picture
Matyáš Dymák 6. 01. 2022

Dobrý den, pokud na něj máte telefon doplňte ho alepoň sem, zítra půjdu na policii tak ať ho tam rovnou nahlásím taky, pokud můžete běžte taky, cokoliv může pomoc aby mu na to už nikdo další neskočil, díky.


user picture
J. 6. 01. 2022

Hlavně to jděte oznámit na Policii ČR, ať se to prošetří, pokud toho bude víc je větší šance, že se pachatel vypátrá.


user picture
J. 6. 01. 2022

737099219 ale já na to číslo volal až později, ne den co jsme se domluvili, protože to bylo přes emailovou korespondenci.


user picture
Matyáš Dymák 6. 01. 2022

Zítra se to pokusím nahlasit, opravdu pokud můžete dojděte si na PČR také, je to ta nejužitečnější věc co můžete udělat, čím víc tam toho budou mít tím větší je šance že se ten člověk najde.


user picture
J. 6. 01. 2022

Udělal jsem už maximum, nebude mu to požehnané ať je to kdo chce. Těžko říct, jak to dopadne vlastně, peníze už neuvidíme no.


user picture
Pan X. 7. 01. 2022

Byl jste tam už? Je ještě někdo další, co se mu stal podobný případ?


user picture
Josef 9. 01. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: nevím ze dne 4.1.2022 - Tábor, 5500,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.