Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
737099219
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
K první komunikaci došlo s podvodníkem Milanem B. či alias Milo Blazo (či Milo Blažo) přes internetový portál www.bazos.cz. Následná další komunikace byla přes emailovou adresu, která se mi odkryla pod názvem [email protected]. Jednalo se o grafickou kartu. Popis zněl:"MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 - graf. karta". Měl tam cenu 6 000 Kč, domluvili jsme se na nižší částce ještě ten samý den. Následně mu byly zaslány peníze na jeho účet, který mi poslal přes emailovou adresu. Ještě jsem se s ním domlouval na poště a to už vyznělo z jeho strany nějak kostrbatě, nakonec, že zaplatím dopravu já přes Zásilkovnu, vyřídím veškeré věci on to zabalí do dvou krabic a pošle. Nic neposlal doteď. V Zásilkovně visí zásilka, která nebyla podána. Peníze si nechal, na mobil nereaguje, protože je mobil vypnutý. Na další emaily už nereagoval, reakce poslední byla po dnu, co jsme se domluvili, pak už vůbec. Opravu, elektronická komunikace emailová zněla hrozně věrohodně z jeho strany, podezření jsem začal mít až později. Pokud se někomu stal podobný případ napište sem a hlavně to jděte oznámit, co nejdříve, děkuji.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.