Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Bohužel stejná zkušenost. Kupoval jsem procesor. č.ú. 2852617173/0800 email [email protected]. V týdnu zajdu na policii. Předpokládám, že peníze v nedohlednu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Bacha 17. 01. 2021

29.12.2021 Upozornuji na tohodle zmetka poslal jsem mu teda jen menší částku ale i tak jde o princip a myslim že už pár lidí naletělo. Č.účtu : 2852617173/0800 [email protected] Policie už to řeší mám tam známého určitě ho dostaneme poškození se mi klidně ozvěte 703133327.


user picture
Jakub 26. 01. 2021

Také mne podvedl, máte už nějaké zprávy od policie? Mě zatím žádné byjádření nepřišlo. Kdyžtak kontakt na mne [email protected]


user picture
Tomáš Malchar 6. 02. 2021

Našel jsem procesor který prodával. Vydával se za Lenku Gondovou, tvrdil že to je přítel od Lenky Gondove. Poslal jsem mu peníze (2100 Kč) a čekal až to pošle přes zásilkovnu. Nikdy to ale neposlal a odpovídal jenom večer protože tvrdil že celý den pracuje. Celou dobu zdržoval a zeptal se ho na zaslání peněz zpátky, den na to smazal účet.


user picture
Tomáš Malchar 7. 02. 2021

*Update Ten den co smazal účet jsem kontaktoval rodinu on Gondove. Ten mi řekl že se zkusí zeptat zítra. Ale že bych potom měl zajít na policii. Šel jsem spát a druhý den ráno mi napsali dva účty. Jeden od oficiálního prodejce a druhý od Lenky Gondove, také on. Napsal že se mu balíček vrátil ze zásilkovny a tvrdil, že mu Messenger maže zprávy od doby kdy smazal inzerát (aby mu nepsalo více lidí). Řekl, že mu mám posílat zprávy na SMS 775633185 nebo zavolat. Za pár chvil mi poslal screenshot platby na můj účet jako vracení peněz. Čekám až v pondělí peníze přijdou a uvidím.


user picture
Jakub 8. 02. 2021

Také mi psal sms, že peníze pošle, ale to už napsal tolikrát mailem, že už tomu moc nevěřím. Nezbývá než čekat a doufat.


user picture
Karolína 29. 07. 2023

Bohužel jsem nejspíš taky byla okradená majitelem tohoto účtu. Na Vinted prodával tenisky za 3500kč, které jsem ihned zaplatila převodem na daný účet s tím, že tvrdil, že mi je ještě tentýž den pošle, to bylo 20.7.2023, tedy víc jak týden zpátky a tenisky nikde a komunikace s prodávajícím absolutně na bodu mrazu. Situace byla celkově ještě komplikovanější, ale asi nemá cenu to zde do podrobna popisovat, každopádně mi na sebe dal pak email: [email protected], kam jsem také psala a bez odezvy. Není to úplně malá částka, takže bych to ráda nějak zkusila řešit dál i s policií.


user picture
Admin 5. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Emil Demeter k bankovnímu účtu: 2852617173/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.