Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní prodávala novou Albi tužku a v dalším inzerátu knihu Albi Lidské tělo. Prodej byl na Bazoši. Albi tužku za 350kč a knihu Albi Lidské tělo za 160kč (po pravdě už jen ta cena je taková, že mi to mělo dojít, ale občas i slušní lidé prodávají věci opravdu levně). Platba na účet a zasilkovna. Paní v komunikaci hrozně milá, psala jak hned zadá údaje do aplikace, jak zítra bude doma a zásilku odešle. Zboží ani peníze nikde ani po urgenci na emailu. Telefon bohužel nemám a možná by nebyl ani platný.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Eva Karabasilova 13. 01. 2022

Také jsem byla provedená a ráda bych podala TO, zatím zkouším fb, zda se nenajde více lidí...Telefon mám a je vyply...


user picture
Štěpánka Pavlů 13. 01. 2022

Kde jste byla prosím podvedená a co dotyčná prodávala? Našla jsem nějaký profil na fb, ale nevím, jestli patří dotyčné osobě.


user picture
Eva Karabasilova 13. 01. 2022

Bazos.cz paní měla inzerát Louny Albi tuzka + jsem chtěla knihu. Pokud chcete můj mail je [email protected]


user picture
Martina 16. 01. 2022

přidal/a číslo účtu: 2059240032/3030, email: [email protected]


user picture
Martina 16. 01. 2022

Stejna zkusenost,,chystam se to resit dala jsem na bazos inzerat Albi kniha Honzakova a par lidi se ozvalo, budu podavat ke konci ledna ci se rada k TO pridam, at je to jednodussi a propoji se podvody


user picture
Eva Karabasilová 16. 01. 2022

Martino, jestli chcete kontaktujte mne na mail : [email protected] . Rozhodně chci také podat trestní oznámení,zkoušeli hledat další lidi, ale nenašla, jedna paní jí také psala, ale té už neodepsala.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.