Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
1000353350
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupováno na Vinted, boty za 1800kč, uživatelka komunikovala i přes Whatsapp, s tím že pošle QR kód k platbě a že to má přes firemní účet, peníze jsem odeslala. Poté když nereagovala na zprávy jsem zjistila že má účet na Vinted zablokovaný, na zprávy nereaguje, je neaktivní, pokuď by byl někdo touhle uživatelkou taky okraden, ozvěte se a podáme trestní oznámení společně.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Sofia 28. 01. 2022

Dobrý den, taky jsem byla okradena, úplně stejným způsobem jako vy, přišla jsem o 3 000 Kč. Chtěla bych podat trestní oznámení.


user picture
Michaela 28. 01. 2022

Dobrý den, našla jsem ještě 3 lidi, společně jsme se domluvily a napsali jsme email na firmu kde peníze odešly, peníze se mi vrátily zpátky s tím, že zaznamenali podvodné jednání. Kdyby cokoliv ozvěte se mi na číslo 774237601. A zde je kontakt na firmu https://www.anycoin.cz/contact mají i fb https://www.facebook.com/anycoinCZ Míša

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.