Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Opakovaně nabízí New Nintendo 3DS s flashem. Ozývá se z jiného telefonu než má uvedeno u inzerátu. Komunikuje do té doby než zašlete peníze, potom přestane existovat. Ze Simony se stala Zuzana během 14ti dní. Podvedeno je nás více. Podáno trestní oznámení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Honza Č. 3. 03. 2021

Hmmm... Nenapadlo mě si číslo tohoto prodejce prolustrovat :(. Takže jsem další co poslal peníze a od té doby nereáguje. Tohle mě přesvědčilo, že už nikdy nebudu posílat peníze předem. Honza


user picture
Jaroslav Horník 3. 03. 2021

Dá se nějak připojit k trestnímu oznámení? Byl jsem taky okraden ...zaslal jsem peníze na tento bankovní účet... paní ,, Zuzana " nabízela volant k počítači ...po zaplacení už nereaguje


user picture
Maixner 4. 03. 2021

Zdravím, nejlepší cesta bude pravděpodobně zajít na policii a poptat se zda se dá připojit k číslu trestního oznámení KRPE-14795/PŘ-2021-170614 eventuelně podat nové trestní oznámení.


user picture
Lukáš B. 9. 03. 2021

Stejný problém. Taky mě nenapadlo prověřit číslo. Bohužel stejný případ s volantem. Teď vím že už nemá ani cenu čekat. Zítra se jdu zeptat na policii.


user picture
Jaroslav Horník 10. 03. 2021

Mě odepsala: "Dobry den, Castku Vam zaslu zpet. Poslete mi prosim Vase cislo uctu Moc dekuji a omlouvám se ", tak jsem ji napsal : Dobrý den... prosím tedy o vrácení peněz, které jsem vám poslal... což je celkem ( 2 600 Kč) na číslo účtu : (*moje číslo účtu) děkuji. dotedˇ peníze zpět nepřišly


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Dnes v noci jsem dostal tuto odpověď. Dobry den, Penize Vam vratim, i panu Maixnerovi jsem jiz cast vratila a hodlam to udelat i se zbývající castkou. To same i u Vas a pana Hornika. Dejte mi prosim jeste cas do konce tydne to napravit. Prosím o Vase cislo uctu Dekuji za zvazeni a velice se omlouvám.


user picture
Maixner 10. 03. 2021

Ta svi*e mi nic nevrátila, opět lži, všem oíše to samé. Dokonce začala používat mé číslo účtu na prodej volantu. P. Weberovi jsem zasílal peníze zpět. Jestli mi takhle vrací peníze...vše doložím policii...


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Jelikož jsem to posílal na jiné číslo než Vy (proto jsem nenašel spojitost s podvodem) tak vlastně ani nevím, komu účet patří. Lže všem a vymýšlí si to stejné.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Tak mi nezbývá, než se přidat do klubu. 2600,- včera za logitechG29. Takže předpokládám ze se zítra budu připojovat ke spisu.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Jen pro zajímavost podle infa o majiteli účtu se paní jmenuje Milena Doleželová


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Záleží, na jaké číslo účtu jste to posílal. Já měl jiné číslo účtu - 5080120629/5500. Tohle vlákno jsem objevil na základě tel. čísla.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Jde o číslo 1222202016/3030


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Jelikož jsem asi zatím jediný s jiným číslem, tak zkouším reklamaci transakce přes banku. Uvidíme kde ty peníze vůbec jsou


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Musím se podělit o info včera jsem zaplatil, dnes jsem od paní Doleželové vymohl platbu na zpět dokonce z jejího účtu takže doufám že neokradla někoho jiného. Paní není očividně moc ostřílený podvodník. A po tom co jsem ji vysvětlil ze se rad zásadním o to aby jsme se potkaly u soudu a oznámil jí že znám její reálné jméno. Tak peníze obratem zaslal zpět. Držím palce i Vám ostatním snad to také brzy dotáhnete ke zdárnému konci. A snad Vám k tomu dopomůže jméno podvodnice a to Milena Doleželová


user picture
Maixner 10. 03. 2021

Dobrý den, je to neuvěřitelné, ale dnes obdržel jsem své peníze zpět po více jak měsíci. Skutečně je jméno pachatele je Milena Doleželová - vlastník účtu. Podvedených je opravdu hodně...v podstatě jsem ji vyhrožoval a jak píše p. Michal M. zabralo to.


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

To je super, zkusil jsem to stejné tak uvidíme, jak zareaguje. Navíc netuším, proč je stejná osoba, stejné tel. číslo a inzeráty ale jiný účet. Teď co uděláte s tím oznámením? Budete ho stahovat?


user picture
Maixner 10. 03. 2021

Podnět trestního oznámení podala p. Veverková, která byla okradena u stejného inzerátu. S ní jsem v kontaktu, do protokolu uvedla i mě, policii jsem poskytnul mé údaje. Záleží tedy na p. Veverkové zda ji dotyčná také vrátí peníze, potom je možné, že trestní oznámení stáhne. Netuším...osobně bych ji nechal vydusit... :/ :)


user picture
Jan Č. 10. 03. 2021

Včera jsem jí též napsal své dojmy o jejím chování a dnes odepsala: "Penize Vam zaslu do konce tydne zpet, dnes jsem vracela panu Maixnerovi a Vam nasledujici dny. Velice se omlouvam za celou situaci." No jsem tedy zvědav zda všem co tady jsou ty peníze vrátí... Možná jen hraje o čas? I když se divím, že ten inzerát tam stále je a nikdo ho ani nenahlásil nebo neudal špatné hodnocení.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

S paní jsem v kontaktu i poté co mi peníze vrátila, slušně se omluvila a vysvětlila mi že ji tento postup velice mrzí ale dostala se do tíživé situace dluhové pasti a již neviděla jiné východisko, věřím v to že peníze brzy vrátí i ostatním. Já už inzerát dnes nenašel. Tak snad byl samotnou Paní stažen. Takže držím palce jak poškozeným tak již i samotné Paní která podle mého zvolila nešťastnou cestu pouze ze zoufalství.


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Inzeráty jsem už hlásil a přišlo mi, že je budou prověřovat. Paní nezávidím nicméně i tato situace není omluvou. Bylo by ale dobré, aby to vysvětlení poslala všem zároveň i s předběžnou dobou, kdy bude posílat peníze. Už mám dost číst každý den, že zítra posílá a paní mou důvěru opravdu nemá


user picture
Maixner 10. 03. 2021

Existuje něco jako osobní bankrot...bohužel kvůli covidu jej letos prožije spousta lidí co nemají na splátky...nemůže přece takto okrádat ostatní, její omluvu nepříjímám...ten inzerát v mém případě vidělo přes 800 lidí...jestli se z toho během měsíce ozvalo 20 a zaplatili předem...cena výrobku byla 2500kč...a těch inzerátů měla více...držím všem podvedeným palce.


user picture
Lukáš B. 10. 03. 2021

Na bazoši měla dva. Volant a Nintendo. Jen u volantu bylo k dnešnímu dni přes 1600 shlédnutí... Tímto bych chtěl poprosit i ostatní, ať postupně dávají zda peníze mají. Ať se může sledovat progres nebo jen plané sliby.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Rozhodně nechci Paní omlouvat, její jednání je nepřípustné. Pouze teď reagují na Pana Maixnera. On osobní bankrot (insolvence) není asi žádný med, dostávat životní minimum po dobu několika let z člověka lehko udělá bezdomovce nebo zloděje, životní minimum je dokonce méně než nezabavitelná část mzdy při exekuci. Takže pokud člověk žije sám. Tak tato situace je opravdu extrémní průser natož pokud je člověk v podnájmu. Kdyby toto bylo tak lehké není v ČR momentálně přes 800 000 lidí v exekuci a 500 000 lidi za hranicí dluhové pasti. Takže buďme vděční že v takovém průseru nejsme. Jinak držím palce i všem ostatním aby se svých peněz dočkaly blíží se výplatní dny takže věřím že se bude Paní snažit vše brzy umořit.


user picture
Maixner 10. 03. 2021

Inzerátů měla hodně, když jsem nějaký objevil, psal jsem jí jestli si dělá srandu...veřejně jsem na ně upozorňoval, potom je mazala...cíleně okrádala...chudinku ze sebe udělá kde kdo...nevěřím jí ani slovo...né téhle Simoně, Zuzaně či jak zjištěno Mileně. Možná bych to celé viděl jinak, kdyby nepoužila mé číslo účtu, aby mi tam její osobou podvedení lidi posílali peníze, které mi dlužila. To byl vrchol.


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

To chápu to s tím účtem je opravdu vrchol drzosti


user picture
Michal.M 10. 03. 2021

Možná se na celou věc koukám jinak. Protože toto není první podvod na bazoši který jsem zažil a peníze jsem vždy do několika dni vymohl na zpět, ani jsem nikdy nebyl nucen trestní oznámení vážně podat, možná je to také už tím že vím jak z případným podvodníkem jednat, tak abych mu nedal spát. Již jsem byl podveden ale i na aukru kde je vtipné že dostat peníze na zpět je o poznání na delší dobu cele to kolečko aukra trvá celkem dlouho pokud je provedena platba na účet dražitele. Ale upřímně mohu říci že tato paní zatím jednala nejlépe ze všech podvodníků na které jsem narazil, a i pro to je mi jí možná líto. Protože z jejího chování je jasné ze z cele situace je ve stresu a boji se.


user picture
Jaroslav Horník 10. 03. 2021

Dle mého názoru by na to mělo být upozorněno....toto jednání prostě není přípustné....chápu, že se někdo může ocitnout v dluhové pasti nebo jiných problémech...Ale řešit to tímto způsobem je prostě blbý....zatím jsem trestní oznámení ještě nepodal..(neměl jsem cestu okolo policejní stanice a přes internet to nejde podat...), Ale pokud to nepřijde do týdne a z účtu na který jsem to posílal...tak tam zajdu preventivně..... protože nerad bych byl aby moje číslo účtu bylo někde vystaveno a aby paní vytloukala klín klínem a přivedla mě do problémů...aby podvedla dalšího člověka a udala moje číslo účtu....to fakt ne..... Nejlepší by bylo abychom byly nějakým způsobem propojeni pro případné další řešení.., když by to nevrátila, popřípadě aby se to pak dále řešilo jen s jedním právníkem nějak hromadně...škoda nad 10 tisíc je trestný čin...do 10 přestupek...a celkem rychle se to bohužel promlčí, když se to neřeší .....můj email je [email protected], kdo chce může mě kontaktovat a můžeme se domluvit na dalším řešení.


user picture
Jaroslav Horník 10. 03. 2021

Co se týká portálu bazoš ...tak je chráněný....má tam napsáno, že je pouze sprostředkovatel a že za to neručí...a že v případě podvodu je jediná možnost podat trestní oznámení na policii... jinýma slovama... bazoš od toho dává ruce pryč


user picture
Karel H. 12. 03. 2021

Tak se k Vám připojuji, dnes podávám rovněž na tuto osobu trestní oznámení (rovněž bazos.cz - Nintendo 3ds a wii). Bohužel jsem byl také okraden o částku 5100 Kč, jak vidím postup této osoby je stejný u všech lidí.


user picture
Ján K. 26. 03. 2021

Dnes jsem bohuzel taky nalezel. Inzeraty ma pod jmenem Aneta Nova a reaguje pres e-mail [email protected].


user picture
Karel H. 26. 03. 2021

O jaké zboží/inzerát se jednalo? Dneska si mě kvůli tomu pozvali po podání písemného trestního oznámení na policii. Doporučuji Vám podat toto oznámení co nejdříve, aby se vše mohlo řešit skupinově. Číslo mého oznámení: KRPU-46518-5/PŘ-2021-040312.


user picture
Maixner 26. 03. 2021

Zdravím, uvedl jste i její skutečné jméno? Snad by to vše urychlilo. Viz komentáře výše.


user picture
Jakub 27. 03. 2021

Po špatném hodnocení přišel mail, že daná osoba vrátí vše do pořádku, nevěřím. V pondělí se stavím na PČR a přidám se k Vašemu trestnímu stíhání dané osoby (KRPE-14795/PŘ-2021-170614). Podvody a ještě k tomu v Nouzovém stavu, že to těm lidem stojí za to. Máme číslo účtu takže to bude rychlovka pro PČR :-). Mějte hezký den....


user picture
Jakub 27. 03. 2021

použiju obě trestní oznámení jak toto KRPU-46518-5/PŘ-2021-040312 tak i toto KRPE-14795/PŘ-2021-170614, jedno z nich bude určitě aktuální :-)


user picture
Tomáš Koubek 31. 03. 2021

I já jsem byl okraden. kupoval jsem dvě hry na Nintendo Switch. Celkem jsem jí poslal na účet 1222202016/3030 celkem 1664 Kč. Od pátku nereaguje. Přidám se tedy k trestnímu oznámení


user picture
vladimír Obořil 2. 04. 2021

Bohužel jsem též naletěl částka 2 300,- nabízel Konzole PSP vc.prislusenstvi a her. Nejdříve udával číslo účtu 5080120629/5500 pak už jen 1222202016/3030 v Úterý zajdu podat trestné oznámení.


user picture
vladimír Obořil 2. 04. 2021

Ještě jsem zapoměl že se předsatvuje pod e-mailem [email protected]


user picture
vladimír Obořil 3. 04. 2021

dotaz na Michal.M moho vědět těch pár fíglů jak naní? díky


user picture
Michal.M 4. 04. 2021

No fíglů jak jsem již popsal nahoře, napsal jsem paní že zjistit její jméno mi trvalo 5 minut a informoval jsem ji ze ten a ten den v tolik a tolik hodin podám trestní oznámení, také jsem ji informoval ze po podání trestního oznámení banka standardně vydá komplet iniciály k účtu a že už jen z principu klidně dotáhnu takovou hloupost až k soudu ze můj rozpočet to unese a tak jako tak to z ni nakonec vymůžu, což stačilo k tomu aby mi dvě hodiny před tím peníze vrátila. Problém je dnes asi ale v tom ze její jméno teď již znají všichni a asi už z toho takový strach nemá. Takže jediné co teď asi jde je proste připojit se k trestnímu oznámení .


user picture
Maixner Petr 25. 06. 2021

Zdravím všechny, jak jste s dotyčnou/dotyčným dopadli? V pondělí 28.6. jdu na výslech na místní policii, začalo se to hýbat...


user picture
Tomáš Koubek 25. 06. 2021

zatím nemám žádné info o vývoji. Jen Vím, že se to řeší ve Zlíně. Na starosti to má pan Jiří Novák. Mám na něj i kontakt, ale z bezpečnostních důvodů ho sem nebudu uvádět. Každopádně může se kontaktovat přímo na Zlínské Policii.


user picture
Vladimír Obořil 25. 06. 2021

Došla mi už trpělivost, stále slibovala že mi to vrátí a stále nic tak že jdu hned v pondělí podat trestné oznámení.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.