Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodnice jménem Rozálie Vojkůvková nabízela herní konzoli za dobrou cenu. Domluvily jsme se na platbě bankovním převodem, načež ona měla druhý den zboží odeslat. Jako důkaz mi poslala OP, selfie s OP a řidičský průkaz. Po odchodu platby se ale již neozvala. Poté jsme našli přesné znění zprávy, kterou mi napsala na internetu, z čehož vyplynulo, že žádná taková žena se mnou v kontaktu nebyla a řídí to nějaký muž z jiné země. Má spoustu účtů, čísel i fotek OP. Případ budu řešit s policií.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jarka 23. 01. 2022

Dobrý deň, stalo sa mi presne to isté, podvodník len použil iný mail. Mohli by ste ma kontaktovať ako to vyzerá s políciou? Prípadne by sme to mohli riešiť nejako spolu.


user picture
Rozálie 27. 01. 2023

Dobrý den, prosím přidejte info na policii. Před 4-5 lety mi byla odcizena identita. Občanský průkaz je několik let neplatný (mám nový) a řidičák pro jistotu 3 roky nemám vůbec (mám zákaz řízení). Už to řeším několik let, co chvíli chodím na kriminalku na výslech, už nevím co víc mám udělat, aby se to nedělo. Policie očividně nic moc nedělá, protože za ty roky nepřišla na nic a někdo vesele dál špiní mé jméno a pověst a okrádá lidi dál. Jsem dost bezradná, asi nikdo by nechtěl byt takhle označován za zloděje několik let v kuse a kolikrát i veřejně… Prosím, každému koho znáte, kdo nakupuje na Bazoši a podobně sdělte prosím, že když jim někdo pošle fotku občanky, ať před odesláním peněz kontaktují policii nebo jakýkoliv jiný orgán, který má přístup k databázi občanských průkazu a podle čísla občanky si ověří, zda je průkaz vůbec platný a jestli nejde o podvod. Je mi moc líto, že jste byla okradena (a dalších x desítek lidi), ale věřte, že jsem se snažila udělat maximum, aby se to už nedělo a stejně to pokračuje. Jsem zoufalá. Hezky den přeji Vojkůvková Rozálie


user picture
Nicole 27. 01. 2023

Dobrý den všichni, případ policie řešila. Bylo okradených spoustu lidí a byly odcizené šílené částky. Policie ovšem pachatele nedopadla a tak se to odložilo. Až mi přijde dopis o výsledku jednání, ještě se ozvu.


user picture
Admin 13. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Zuzana Hrušková k bankovnímu účtu: 303039957/0300

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.