Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodej notebooku asus rog gl552vx,bohuzel jsem blbej a naletel jsem za 4200,- platba ihned.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
michal 8. 03. 2021

Dobrý večer, na toho pozor už byl nahlášen na facebooku a obral někoho o 4000 za notebook


user picture
Karel 8. 03. 2021

Dobry vecer,z Vaseho komentare Michale usuzuju,ze take vite o koho jde.Rad bych jestli by jste mi mohl zdelit jmeno a bydliste jestli se Vase informace shoduji s mimi informacemi (policejnimi).Diky moc.Karel


user picture
Matouš 9. 03. 2021

Dobrý den, podvedl mě stejný prodejce, akorát se vydával za jinou osobu s jiným počítečem, ale číslo účtu se shoduje. Máte ještě nějaké informace? Budu podávat trestní oznámení abych tam všechno uvedl. Jinak to určitě poté napíšu i sem. Od tohoto pána, které zde uvádíte mám taky jiný účet - můžeme to tedy spolu dát dokupy než půjdu na policii.


user picture
Karel 9. 03. 2021

Ja jsem to jiz na policii podal,a jsem presvedcen o tom,ze uz policie pravdepodobne ma jiste informace o tom zmetkovi.Ale cim vic nas bude,tim pro nej hur,jenom to nenechat plavat,hlavne ted kdyz je stav nouze.To mu hodne pritizi.Diky Karel.


user picture
Karel 9. 03. 2021

Jeste si Vas dovolim pozadat jestli by jste byl tak hodny a poslal mi to jine cislo uctu toho vykuka.Dik Karel


user picture
Matouš 9. 03. 2021

Děkuji Vám za reakci, č. účtu jsem si spletl ale mám jiný mail na tohoto pána - nevím zda to pomůže nebo ne ale za pár minut založím zde na stránce taky vlákno. Nic méně ze mě vymámil 3200,- což jsme už přes hranici trestného činu. Prosím případně mě můžete kontaktovat na mail - [email protected].


user picture
Karel 9. 03. 2021

Dobry den panove.Moje posledni poznatky - naposledy pouzivane jmeno podvodnika Jakub Sedlacek (nesmysl),pravdepodobne,podle facebooku,je ze Znojma,je mu 17 let a vyrustal v pasťaku.Vim i o jednom podvedenem ktery je z Prahy a tomu se jiz prihlasilo pres 10 poskozenych.Takze si to umime spocitat vsichni,nezbyva nic jineho nez to predat policii.A spolehat na spravedlnost,ale s penezma se v tichosti rozlucme.Nashle Karel.


user picture
Matouš 9. 03. 2021

Můžeme tedy nějak navzájem propojit a vše dát dokupy? Je větší možnost úspěchu, když nás je takto hodně. Případně zkoušeli jste někdo zajít na tu banku aby nám třeba sdělili na koho je účet napsán?


user picture
Karel 9. 03. 2021

To je sice hezka myslenka,ale majitele uctu Vam zadna banka nezdeli,pouze snad policie ma tuto moznost.A co si myslim ,banka 6210 je snad m-banka a nechci se plest to je pouze on-line banka.Snad se nepletu.


user picture
Karel 9. 03. 2021

Omlouvam se m-banka sidlo ma v Praze Karline,ale bohuzel to na veci nic nemeni.


user picture
Matouš 9. 03. 2021

Ano, máte pravdu jedná se o MBank, určitě ale půjde nahlásit učet jako podvodny a oni by ho snad měli blokovat - stálo by za to to zkusit. Mohu ti provést alespon se dotázat. Případně MBank má v městech různé pobočky, ale neznám jeji filozofii.


user picture
admin 9. 03. 2021

Pánové, předně mě mrzí, že jste se stali obětí podvodu, takže pouze připojím pár faktů. Na policii musí každý sám, ale pokud už víte číslo oznámení jiného podvedeného, tak to policii minimálně pomůže rychleji spojit podvody. Nahlásit bance podvodníka je také dobrý krok každého z vás, čím více nahlášení tím více se tomu budou věnovat. Stačí elektronicky, osobně s bankou nemusíte ztrácet čas. Více ale od banky nečekejte, nemůže vám sdělit informace o majiteli (policie si to zjistí), ale může opravdu např. zablokovat ty prostředky (pokud tam ještě nějaké jsou).


user picture
sob 11. 03. 2021

Podla vsetkeho toto cislo uctu funguje uz minimalne od roku 2016: https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/byli-jste-podvedeni-osobou-s-c-u-670100-2213374822-6210/ Chodte podat trestne oznamenie na policiu, dajte staznost do banky ako neopravnenu platbu a ziadajte o prelomenie bankoveho tajomstva, nech mate osobne udaje pachatela.


user picture
Karel 11. 03. 2021

Ja uz jsem to do banky nahlasil,sice podnet prijali,ale budou se bavit pouze s PČ.Ja uz to podal i na polcii,ted je rada na vsech ostatnich,staci to podat elektronicky.


user picture
Matouš 11. 03. 2021

Dnes předáno policii na místním oddělení, kde můj případ předali dál do Prahy na Letnou, kde to šetří v rámci celé republiky, nic méně prodejce toho už udělal opravdu hodně a šetří se to jako trestný čin.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.