Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán slíbil poslat telefon po platbě předem skrz zásilkovnu. Telefon, ale úplně jiný a rozbitý poslal. Po výhružce policí část peněz poslal zpět. Pak se snažil pravděpodobně podvést zásilkovnu reklamaci rozbitého telefonu, který pojistil na 2500 cena redmi. Nakonec vrátil peníze, ale dodnes mi vyhrožuje a chce po mě 500 Kč jelikož jsem přebral rozbitý telefon a zasilkovna mu nevrátila peníze.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michal Wagner 6. 10. 2022

Zdravím. Pan normálně lze. Je pravda, že jsem mu poslal špatný telefon. Měl jsem toho hodně a nalepil špatně štítek. Balík přišel poškozený. Ne moji vinou, poškozený jsem ho neposlal. Zásilku jsem normálně reklamoval, přiložil fotky co mi poslal pan. Včetně toho jiného telefonu. A vrátil jsem mu peníze, protože jsem normální člověk a říkal jsem si, že reklamace bude ok. Jenže ze Zasilkovny mi napsali, že mi nic nevyplatí, protože ZAKAZNIK PREBRAL POSKOZENOU ZASILKU, COZ JE PROTI PRAVIDLUM ZASILKOVNY. Toto jsem napsal pánovi a ten si začal vymyslet, že mi nic nedá a kecy v kleci. Nijak jsem mu nevyhrozoval, ani ho nijak nepronásledoval, ale protože mě teď fakt nas*al, obrátím se na policii protože mi dluží to pětikilo. Znova opakuju, přebral jasně narazenej a proraženého balík. Někomu to spadlo na nějaký roh. To už nesdělil. A taky mě štve, že to tady je od dubna a ten server mi nemůže na email napsat, že mě někdo křivě navozoval? Fakt lidi, vy nemáte mozek?


user picture
admin 6. 10. 2022

Tento server je pro sdílení zkušeností a rozhodně není smyslem dělat arbitra na čí straně je pravda. Od toho tady máme orgány činné v trestním řízení, které mohou požádat o výmaz při prokázaném pokusu o pomluvu. Výmaz obratem učiníme. Většina zde nahlášených zkušeností je skutečně negativních a pomáhá ostatním se bránit proti podvodníkům. Napíšu vám soukromý e-mail jak to dále řešit. admin


user picture
Michal Wagner 6. 10. 2022

Nikdy jsem na policii vypovídat nebyl a pokud vím není proti mě vedeno žádné řízení. Rejstřík trestu mám čistý! Wagner

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.