Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
0800
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Měla jsem inzerát na bazoši že sháním oblečení na miminko paní mě uháněla bombardovala mě mailema , peníze jsem odeslala hned po domluvě paní psala stále dokud ji peníze nepřišli.. Pak se odmlčela nereaguje na sms, volání,ani mail mè číslo je samozřejmě v blokaci.. Byla jsem poprvé okradena a ještě po Vánocich. neokradla jen mě ale i mé děti.. Vydava se jako Irena Čmaradová -Iveta Bokolova Čmaradová
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 6. 02. 2022

To cislo uctu ma zvlastni format, je to spravne?


user picture
Veronika 6. 02. 2022

Mělo by tam byt před číslem SK bohužel me to přes to nepustilo..


user picture
Vera 21. 10. 2022

Stále je aktivní, dnes mi odepsala na mou poptávku na Bazoši. Tak pozor.


user picture
Jakub 3. 01. 2023

Mám stále inzerát na bazoši o poptávce staré série GILETTE která se již neprodává.Ozval se mi pán s tím,že ji má a poslal foto na můj email.Poslal jsem mu finance předem na účet.Po doručení už nereaguje.Jeho email je [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.