Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodne inzeraty na facebooku, mozno aj inde. Predava velmi lacno ako ostatne inzeraty, chce posielat postou, aj ked ste z toho isteho mesta. Ziada platbu predom na ucet, aj ked len polku... Po odhaleni ze zkopirovala fotky z ineho inzeratu, ze cislo uctu sa da najst na internete ako podvodne si Vas vyblokuje. 9.3.2021 operovala na tomto profile https://www.facebook.com/nikyta.volis.9
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub Frank 9. 03. 2021

Také jsem naletěl. Asi nás bude víc, rád bych se připojil k nějaké skupině která podá/podala hromadné trestní oznámení


user picture
sob 9. 03. 2021

Skusala to na fecebook skupine Nintendo bazar ale bola odhalena a tak nikoho nestihla okradnut. Ideal tu nechajte v komente svoj email a ked sa najdu dalsi co ich podvodnicka okradla, tak sa spojite, a ist podat trestne oznamenie! Inak ak neodpisuje, poslite jej na ucet 0,01kč a do spravy pre primatela napiste aby Vam vratila ukradnute peniaze, inak to budete riesit cez policiu...


user picture
Petr 9. 03. 2021

Tak i já jsem bohužel naletěl. Peníze odesálny na číslo účtu, stále tvrdí že peníze nedorazily. A na tuhle konverzci jsem se bohužel podíval až pozdě.


user picture
sob 9. 03. 2021

Dajte do banky staznost ako neopravnena platba, oni vyzvu protistranu aby penize vratila, ak tak neurobi, poziadajte o prelomenie bankoveho tajomstva a daju Vam jej meno, adresu a datum narodenia. S tymi udajmi chodte podat trestne oznamenie na policiu. Ak je skoda do 10000kč pojde o priestupok, ale ak sa najde dost podvedenych, tak to bude trestny cin ak sa suma vysolha nad 10000kč


user picture
admin 9. 03. 2021

Prosim Vás na žádné údaje od banky čekat nemusíte, policie si je zjistí sama. Na policii běžte nahlásit určitě hned. Banku můžete kontaktovat o podvodu jako druhý krok.


user picture
Petr 10. 03. 2021

Dnes jsem vše nahlásil na Policii.


user picture
sob 10. 03. 2021

@Petr zverejnite cislo podania, aby ked niekto pojde podat tiez, nech sa to spoji dokopy, aby to nadobudlo podstatu stestneho cinu.


user picture
Zbyněk Juračka 8. 04. 2021

Dobrý den, již paní řešíme v topicu : https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=153 Svorně jsme podali oznámení na policii. Stačí jim číslo účtu kam jste poslal peníze, případně výpis z bankovnictví + el.komunikaci z FB, nebo bazaru. Prosím udělejte to. Policie jí snadno dopadne, ale na to musí prolomit bankovní tajemství, coź může udělat jen pŕi součtu škod nad 10 000,- Kč, čili čím víc nás to oznámení podá, tím lépe. Díky Zbyněk Juračka

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.