Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
nabídka autíček Matchbox na facebookové skupině, napálených bylo více, vystupovala pod nickem Krystýna Duli
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zbyněk Juračka 22. 03. 2021

Zdravím, i já jsem byl napálen. Poslal jsem na číslo účtu 800,- + 65,- za Nintendo a nic jsem nedostal. Hodil jsem číslo účtu do Googlu a našel vaší zprávu.


user picture
Milan Preclík 24. 03. 2021

Zdravím, bohužel jsem další napálený od této osoby. Na portálu bazos. Bohužel se jednalo o částku 6065kč za matchbox autíčka. Banka s tím nic neudělá - muselo by se jednat o záměnu identifikátoru platby. Takhle, když jsem to poslal vědomě, jedině policie. Dnes jsem podal trestní oznámení. Trestní oznámení číslo KRPH-24519-1/PR-2021-050714. Už jsem prý s tímto číslem účtu 4417656003/0800 v republice třetí. Nechápu, jaktože už ten účet není dávno ze strany policie zablokován, když je to opakovaně? Nebo možná už je? Telefonní číslo podvodníka 704 251 572. Pseudonym Nikola Hulkova


user picture
Zbyněk Juračka 24. 03. 2021

Jakmile hlášená škoda přesáhne 10k může policie prolomit bankovní tajemství, zjistit majitele účtu a je vymalováno. Je dobře, že jste na tu policii došel.


user picture
Radek 25. 03. 2021

Na Marketplace dále inzerují podvodníci Matchboxy, když jim napíšete, že to vyzvednete osobně, napíšou že mají Covid :) Když je poprosím,ať ten model vyfotí s jakoukoliv mincí, řeknou že jo, ale že to mají na chatě a že to ted nejde. Takže dneska to vypadá, že nevěřit skoro nikomu neprověřenému!


user picture
Zbyněk Juračka 25. 03. 2021

Radku vy jste byl na policii ? Bylo by to dobré, pro ten součet škody nad 10k, aby mohla policie začít konat.


user picture
Zbyněk Juračka 7. 04. 2021

Volala mi policistka z místního policejního oddělení, že už je na pachatele podáno šest oznámení a že přesouvají řešení pod nějaké oddělení na Moravě. Tak třeba z toho něco nakonec bude :)


user picture
Milan Preclík 8. 04. 2021

No doufam ze uz na tom nekdo dela a ze to jenom nepresouvaji. Osobne si myslim, ze bylo pozde uz v den kdy jsem podaval oznameni ja. Mam info ze zakulisi, ze dnes jde zalozit ucet i anonymne a nebo je praxe takova, ze majitel uctu je clovek postizeny nebo bezdomovec, tzn. bily kůň. Jinymi slovy doufam v pozitivni vysledek, ale nedělam si velké naděje.


user picture
Milan Krejčík 8. 04. 2021

Přidal jsem se se svojí troškou do mlýna (1000,-). Na Policii jsem však viděl reakci podobnou, jako ve scéně na služebně ve filmu Horem Pádem. Dokonce jsem dostal návod, jak dělat podvody a nebýt dostižen :-( Tahle DIVÁ BÁRA už hodně řádila na fejsbuku. Tam už prý od ledna napálila 60 lidí. Různé identity, účty, mejlovky, čísla... Ta jede ve velkým a je drzá jak 10 lázeňských veverek


user picture
Karel Hnilička 11. 04. 2021

Dobrý den přeji všem, hlásím se do klubu, 5.000,-Kč za matchbox autíčka


user picture
Zbyněk Juračka 11. 04. 2021

Vítejte v klubu Karle, už jste byl na policii ?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.