Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Mě kontaktovala paní přes Watssaap s telefonu 792415570, že koupí zboží a zaplatí přes bazoš . Poslala odkaz a tam se zadávala karta kam peníze měli přijít. Vše působilo věrohodně s hlavičkou Bazoš. Bohužel platba byla stržena. Podle informace banky šla platba na Ukrajinu. Vše nahlášeno na Policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 12. 03. 2021

kontaktujte i banku, kartu zablokujte a nechte si vystavit novou, banka ma take nejake moznosti platbu z karty zachranit


user picture
Hana 13. 03. 2021

Já včera také naletěla, naštěstí jsem kartu hned zablokovala, ale dnes to zkoušeli znova... Myslím si, že jich ještě bude.. Buďte opatrní


user picture
Beruška 15. 03. 2021

Karta zablokována.Bohužel platba zachránit nešla i když jsem ihned volala. Z bynky zatím reklamaci neuznali jelikož jsem zadala 3D kod Dnes mi volali z policie že podvodů je více a že se to sjednotí k ostatním do Prahy .


user picture
Nadia 15. 03. 2021

Dnes podobný scénář WhatsApp Dobry den,můžu koupit? Adresa Vindyšova 2, Praha 16 Radotin Maria Tockiy ‪+420 792 415 570‬ [email protected] Poté odkaz k vyzvednutí platby podezřelé nic jsem nezadávala a už se mi to zdálo divné proč mě vůbec kontaktují takhle a ne přes email .


user picture
Lenka 17. 03. 2021

Mě také psala na Whats App. Už ze začátku mi byl divný způsob komunikace, tak jsem chtěla prodávané sedlo ošetřit smlouvou a platbou předem na účet, vzhledem k tomu, že opravdu levné není. Od té doby se neozvala.


user picture
Eva 23. 03. 2021

bohužel pořád to zkouší dejte si pozor!!! používá stále stejné číslo i emailovou adresu...


user picture
Soňa 23. 03. 2021

Taky to na mě zkoušeli.. Stejné jméno, číslo, komunikace přes Whatsapp a odkaz na Bazos, kde chtěli číslo karty. Zdálo se mi to divné a nic nezadavala... naštěstí.


user picture
Mirka 30. 10. 2021

Tak já naletěla úplně stejně,je to jako přes kopírák.Stejný fígl,i já poté hned blokla kartu a nahlásila na policii.U mě je to jen jiné číslo,tak to nepůjde spárovat.


user picture
Mirka 30. 10. 2021

Tak já naletěla úplně stejně,je to jako přes kopírák.Stejný fígl,i já poté hned blokla kartu a nahlásila na policii.U mě je to jen jiné číslo,tak to nepůjde spárovat.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.