Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dotyčná osoba vystupuje jak na Bazoš.cz tak na Bazoš.sk pravděpodobně nově tento týden. Na CZ verzi inzerovala PS5 na SK pak iPhone 11. Žádala platbu na účet předem, bohužel platbu obdržela a okamžitě přestala komunikovat. Tváří se jako "normální" člověk, překvapije. Odkazuje na FB účet, kde si říká Adelle Sobik, nicméně mi jako jméno nahlásila Adéla Sobolová s bydlištěm v Radějově. Na SK verzi pak směřuje lidi na Rimavskou Sobotu. Dnes jsem na podatelnu podala trestní oznámení. Dávejte si pozor. Já doplatila na to, že se nemůže cestovat mezi okresy, jsem přetažená z práce a chtěla jsem někomu v rodině udělat radost. Hloupě jsem věřila, že v této době lidé nebudou hyeny. Chyba.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 12. 03. 2021

Na jaký účet a do jaké banky jste peníze odeslala?


user picture
Jana 12. 03. 2021

Zahraniční platba (nešla zadat do formuláře) přes IBAN - BE14974012199983, belgická banka Prepayment Solutions EU SA, Boulevard du Souverain 165, Auderghem, Belgie.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.