Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
🔥PS5 s mechanikou🔥 ❗️“Další zářez a další varování pro méně fundované”❗️ Jan Zahoř https://www.facebook.com/denisa.scukova.758 Číslo bankovního účtu: 3165526143/0800 - už zde je patrné, že podvodníček ani nepřemýšlel a nezaložil si nový profil, pouze přejmenoval (viz. Denisa Scukova) - dále zaměstnání : Louis Vuitton 🤦🏻‍♂️😅 Odkaz na inzerát (FB Marketplace): https://www.facebook.com/marketplace/item/659659115466472/ - cena: 8.500,-kc ❎ Odkaz na inzerát (Bazos.CZ) https://pc.bazos.cz/inzerat/147884763/playstation-5.php - Ondřej Siedek, pravý majitel PS5 - cena: 16.828,-Kč ✅ Odkaz na inzerát (FB Marketplace) https://www.facebook.com/marketplace/item/446014460550554/ - Ondřej Siedek, pravý majitel PS5 - cena: 16.828,-Kč ✅ Zrovna tahle konverzace na me působila, jako kdybych vážně mluvil s totálním analfabetem a negramotem v jednom 🤦🏻‍♂️🔥 Začátek konverzace trochu vazl, ale pak se dotyčný/dotyčná promptně ozval/a. Tak abych to rozjel dle nějakého předem definovaného scénáře, jsem napsal, ze mám zájem, ze vidím, ze je z daleka a ze je to skoda 🤷🏻‍♂️😀 A ze bych asi byl pro postu. No a pak konečně přišla dlouhá věta, která snad byla odněkud nakopirovana, protože přišla obratem. Klasicky “příběh”, sleva 🤪🔥 špatná zkušenost s prodejem, záloha předem a zbytek po vyzkoušení. Tohle přeci nemůže napsat normální člověk ne? 😁 Trochu mu pritakavam a souhlasím, ze svět je zlej, všichni kradou, Bla Bla a ze dohodnuto 🤪👍 Zasílá číslo účtu a zároveň ať mu pošlu adresu. Pak si trochu pletu dny s tím, ze platba dorazí zítra 🤦🏻‍♂️ přičemž je pátek, takže v pondeli. To v mezicase píší na inzerát na bazosi, zdali se dockam odpovědi od podavatele inzerátu 🙃 Ten mi samozřejmě odpovídá a SAMOZŘEJMĚ je fotografie jeho 🔥😀 Nad cenou taky kroutí hlavou, protože to je proste v dnešní době nereálné, aby někdo prodával tak pod cenou… Hrajeme si dal 🔥😀🔥 Chci sériové číslo konzole, na cez dostávám odpověď, ze je v práci. A vzhledem k tomu, ze nemám chuť si moc povídat o “nesmrtelnosti chrousta” 😉 zasilam odkaz na inzerát na bazosi.. Světě div se, on mi ještě odpoví, ze je to jeho 🤣🥲 Takže mu pošlu otisk obrazovky v rámci komunikace s pravým majitelem. No a aby ve me nevzbudil pochybení , tak mi posle další fotku PS5 🤷🏻‍♂️😁🚀 “Nelze mi”… když pošlu odkaz na pravé jméno při registraci na FB, tak to byl manželky 🤦🏻‍♂️ Jemu tu fotku někdo ukradl, konzoli zašle…. ❗️STOP❗️ Odcházím z konverzace , protože na tohle nemám síly a pracovníka “Louis Vuitton” už nemám zajem poslouchat, natož, ze jeho věrohodnost podtrhují přátele na FB a další věci s tím spojene. Prodává více věci, nevím, zdali nestahne do té doby, nicméně to gro je číslo bankovního účtu, kvůli kterému jsem především konverzaci začal, abych z nej vytáhl a zveřejnil 🤪👍🔥✅
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.