Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupoval jsem lego. Zaslal jsem 100,-Kč za dopravu, paní se doteď neozvala. Telefon mi položila. Inzeruje lego stále, přidává další inzeráty.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pamela 2. 08. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: 0000 - Brno, 1000,-


user picture
Pamela 2. 08. 2022

Od této osoby jsem chtěla koupit Sony Xperiu Z5, inzerovala to na portáli sbazar.cz. Bylo to v září 2021. Požadovala 100 Kč na dopravu, tak jsem jí to poslala a byla jsem hloupá a naivní (nebo spíš zvyklá na normální lidi) a poslala jsem jí hned nato i 900 kč za ten mobil. Paní přestala odepisovat, pak se začala vymlouvat, že to nestihla a že to udělá zítra a pak prý, že musí do porodnice, tak jsem si řekla, že bude rodit a dala jsem jí čas. No tato osoba přestala na můj mail reagovat úplně, ale ten inzerát nezmizel, a tak jsem pro jistotu napsala z jiného emailu, jestli je ta Sony Xperie ještě dostupná. Prý že ano, a mám jí poslat 100 Kč na dopravu. Tak jsem jí konverzaci poslala z mého původního emailu s tím, že je podvodnice a ať mi peníze vrátí, nebo to budu řešit. Zkoušela jsem to řešit přes banku, ale s tím nemohli pohnout, tam jsme jen posílali žádost o vrácení platby. Samozřejmě bez úspěchu. Teď jsem se k tomu po delší době vrátila a našla tento portál a další její podvod na něm. Také jsem našla další její inzeráty. Například na stránce https://www.velobazar.cz/nabidka/?uzivatel=ivcatrpkova[zavnc]gmail[tcka]com kdysi prodávala kolo a jako místo prodeje uvedla Mělník. Aktuálně se teď pokouší najít investora na dolu uvedených portálech, kde tvrdí, že investorům pošle fotky svých nápadů... Stavím se, že je to taky další její podvod... https://officeholder61.rssing.com/chan-45073314/all_p43.html http://www.napadynapodnikani.cz/designovy-dreveny-nabytek/ Nevím, jak víc bych s tím mohla pomoct. V případě potřeby mám všechny poklady, konverzace, potvrzení o platbách a její jiné údaje, které se mi povedlo získat, uložené, v případe, že by je smazala.


user picture
Pamela 2. 08. 2022

Plus, na tom inzerátu s kolem bylo uvedené jiné telefonní číslo - 608732100 ... asi už staré, ale kdoví ...


user picture
Jaroslav Koláček 16. 02. 2024

Dobrý večer, já jsem včera zaslal této osobě také peníze a bylo to pomocí peněžního etiketu paysayfecard v hodnotě 200Kč kterym jsem chtěl uhradit poštovné, aby mi byly zaslány hodinky které dana osoba inzerujte na Facebooku v Marketplace a to hodinky apple watch series 3. Prozatím mi bylo zaslíbené odeslání zásilky dnes, tak jsem zvědav uz na tu výmluvu když si to tu tak pročítám. Do kontaktu na podvodníka jsem k emailu uvedl odkaz na facebookovy profil nic víc nemám + telefonní číslo.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.