Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Bazos, poptával jsem deskovou hru Vlajky. Bylo to málo peněz, čili jsem s rizikem počítal, a tak poslal peníze předem. Paní dle svých slov měla odeslat zásilkovnou týž den. Již je to 10 dní.. Jinak paní velice příjemná, samý smajlík, správný pravopis a odpovídala obratem. Zarážející bylo, že poptávku jsem vložil někdy o půlnoci a hned ve 3 ráno paní reagovala, že má novou zabalenou a rovnou přidala fotografie. Z fotek se mi zdálo, že jsou za denního světla, nicméně název měly typu IMG_20220101_030155.jpg, kdy čas byl několik minut před časem odeslání emailu, dále při hledání fotek na internetu jsem je nenalezl a navíc při přečtení meta informací z fotografie nebyl znám čas pořízení, ani žádné zařízení - přesně jako by to bylo staženo někde z internetu. Tedy moje chyba, paní v tomto ohledu nebyla moc precizná a přesvědčivá. Paní jsem již dále nekontaktoval, nemám zapotřebí se s někým handrkovat o 600Kč a navíc s předem jasným výsledkem. Podepisovala se pod jménem Anna Palkevyč, což je tedy jediná existující paní, nicméně podle jiného inzerátu s jiným emailem (gmail) a jiným telefonním číslem. (Při obnovování hesla na portálu centrum se dozvíte dvě číslice telefonního čísla, které bylo použito při registraci..) Více jsem nezjistil a zjišťovat nebudu. Tak dejte pozor.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 3. 04. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Vojtěch Hlavica k bankovnímu účtu: 123-3125760277/0100

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.