Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
9
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na portále bazos.cz byla nabídka na mobilní telefon Iphone 11 Pro max 256Gb, kontaktní osoba p. Patrik Matoušek (tel: 606825813) chtěl nejprve celou částku 10.000kč, ale domluvili jsme se jen na půlku částky tedy 5.000kč, tu jsem mu tedy poslal účet na který chtěl, tedy na číslo : 223695348/0600 . Potvrdil že částku obdržel a také vyzvednul a že mobilní telefon posílá na dobírku, na doplacení zbylé částky tedy dalích 5.000kč, ale nestalo se tak (vše archivované na na whats up, vše jsem přeposlal policii Čr. kde byl založen spis s označením : krps-185158/přestupek2021 a to v Benátkách nad Jizerou! Patrik Matoušek pravděpodobně pochází, nebo se pohybuje v okolí Jindřichova Hradce (tam bylo označeno místo na bazos.cz jako lokalita inzerátu) byl nakonec vypátrán a vyslechnut, ale uvedl že není majitelem úctu on ale paní Kamila Hadačová (asi nejpravděpodobněji jeho ex partnerka), takže se vykecal z podvodu a vysmál se mi do zpráv, že na něj nic nemám a tak hledám další podvedené lidi děkuji.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.