Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
13032021
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Mě kontaktovala paní Tereza Šímová přes Watssaap s telefonu 722424407 bacha na ni je to podvodnice, že koupí zboží a zaplatí přes bazoš . Poslala odkaz a tam se zadávala karta kam peníze měli přijít. Vše působilo věrohodně s hlavičkou Bazoš. Bohužel platba byla stržena. Jenom mě zaráží jedna věc, že tato podvodnice, ale určitě jich je více tahají peníze z lidí už od května 2020 a nikdo to neřeší, proč BAZOŠ neupozorňuje na PODVODY ať si dávají lidé pozor. Je to takový problém napsat to na hlavní stránku BAZOŠU. Vše nahlášeno na Policii, ale peníze už asi nikdy neuvidím.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marketa Macharackova 22. 03. 2021

Taky me kontaktovala Tereza Simova.Chtela koupit monitor dechu a psala zvlastni cestinou-spise jako stroj nez fyzicka osoba.Kontaktovala me take pres whatsup ze stejneho cisla 722 424 407.Chtela po me cislo me karty.Bohuzel pro ni jsem ji odhalila.


user picture
Radmila 28. 03. 2021

Stejne tak u me. Pani chtela koupit sedacku za 1200 a postupne ze me vymamila pres 3900 Kc. Nejhorsi je ze to bylo cele verohodne s logem Bazos. Ten je mrtvym broukem Nahlaseno policii


user picture
RK 28. 03. 2021

Kontaktovala mě přes WhatsApp z čísla 722424407, bohužel jsem jednala v rychlosti a i přes moji intuici, že je tu něco nehraje, jsem v prodeji pokračovala a paní jsem si neověřila. Z mého účtu se strhly peníze. Kartu jsem ihned zablokovala, aby nemohlo odejít víc a kontaktovala jsem banku i policii, zítra tam jdu osobně podat hlášení, dle mého se jedná o velmi dobře promyšlený podvod a je nutno, aby lidé nahlašovali na policii, aby se tím zabývala.


user picture
ZO 28. 03. 2021

To stejné dnes. Věrohodne, chtěla chuvicky a monitor dechu. Mám na účtu minus 4000 Kč. A proběhly další pokusy o vybileni komplet účtu.


user picture
Daniel 27. 12. 2022

Pozor na toto tel. číslo. Jedná se o podvodníka který kopíruje již probihajici inzerce včetně fotek. Konkrétně zahradní techniku ( traktor) za poloviční cenu. A chce aby jste prostřednictvím České pošty zaplatili dopředu že vám to jinak nemůže prodat a že to pak doveze. Naštěstí mě nepodvedl protože mi rychle došlo o co mu jde.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.