Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerát na sbazar.cz. Kupující přes WA poslal tento odkaz, který prostě není ČP - https://ceskaposta-cz.75219.xyz/track98027029. Z této adresy vede odkaz na nějakou jakože platební bránu - https://ceskaposta-cz.75219.xyz/proccess1645199022240183, která je taky velmi podezřelá. Dál jsem nešel. Kupující byl zvláštní, neudal co chce kupovat a kolik toho chce - to jsem se vše musel dotazovat (už to bylo zvláštní).
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 18. 02. 2022

Snazi se jen vylakat udaje o asi karte a pak kdyz je date tak ji vyluxujou.


user picture
Ondřej 18. 02. 2022

Jen? Ale jinak souhlas...


user picture
Lenka 19. 02. 2022

Právě mi psal také, chtěl koupit mnou inzerovanou věc. Postup stejný,jako je psán výše. Poměrně hodně tlačí na pilu, typu: tak už můžu poslat peníze ČP,.? Samozřejmě jsem obchod neuzavřela.


user picture
Martin 19. 02. 2022

Dnes to samé, dotsz na prodej a pak chtěl poslat odkaz na Českou poštu. Hned jsem zablokoval kontakt.


user picture
Oleg 19. 02. 2022

Taky to zkoušel, píše univerzální text: Super! S cenou jsem spokojen) Je možné doručit zásilku kurýrem z České pošty? Doručení samozřejmě na moje náklady😊 Můžu vám říct, jak to funguje? 🙏 je to velmi jednoduché Zboží a doručení platím na webových stránkách České pošty. Po zaplacení obdržím odkaz, který vám pošlu na whatsapp. Musíte následovat odkaz a zadat číslo svého bankovního účtu. Poté obdržíte peníze na svůj účet a kurýr vám zavolá. S kurýrem se domluvíte, kdy si pro zboží přijede. Je to velmi snadné, už jsem takto nakupoval mnohokrát a vše bylo v pořádku😄 Můžu už zaplatit? V tom případě vám peníze přijdou ještě dnes přes odkaz a kurýr k vám přijede během několika dní

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.