Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerovala na Marketplace (Facebooku) knihu od Walta Disneye Život Brouka. Údajně krade fotografie od jiných lidí (prodejců) a prodává toto zboží, peníze dostane, zboží ale nepošle (nemá co poslat). Jsem v kontaktu s paní, od které ukradla fotky a inzerovala její zboží. Mělo by být více podvedených (kupujících). Na policii budu hlásit příští týden.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
I. M. 5. 03. 2022

přidal/a číslo účtu: 3102564193/0800


user picture
Tomas 13. 07. 2022

Dobrý den, mohu se zeptat jak to dopadlo? Mohu se popřípadě přidat a nahlásit na policii? Děkuji za odpověď


user picture
I. M. 13. 07. 2022

Peníze mi vrátila, takže jsem nehlásila. Je to ale velmi divné. Takovýhle případ se mi stal později znovu. Pod jiným jménem, zřejmě jiná osoba, ale stejný průběh - nakonec zase peníze poslala zpět. Nevím, zda sbírají údaje od kupujících tímle a jak s nimi nakládají, nebo jestli to jsou hloupé kačeny, které nakonec dostihne svědomí, nebo je v tom něco jiného... pokud nahlásíte, napište tady číslo případu a já klidně svou zkušenost přidám, byl to přeci jen pokus o podvod.


user picture
Tmas 13. 07. 2022

OK, Děkuji moc


user picture
Ivana 18. 07. 2022

Super, 3.6. jsme odeslali na toto číslo účtu 670korun......výmluvy na nemocné dítě....po měsíci a půl už mi ale došla trpělivost a najednou bez reakce a profil nejspíš smazaný. Pokud mi do konce týdne nepřijdou peníze zpět,tak jdu taky nahlásit na policii. Peníze jsem poslala také na účet 3102564193/0800


user picture
I. M. 18. 07. 2022

Tahle se na dítě nevymlouvala, ale ta druhá ano. Opět Marketplace, pod jménem Michaela Ela, 199081249/0600, majitel účtu HORECKÁ MICHAELA


user picture
I. M. 18. 07. 2022

Jo a ta první mi vracela peníze z účtu psaného na KEPRTOVÁ KAROLÍNA, na Facebooku vystupovala jako Karolí Nka


user picture
Ivana 18. 07. 2022

Super, děkuji za info. Že se nestydí a jedou dál


user picture
Ivana 18. 07. 2022

Super, našla jsem ji.... nyní má profil Kerol Keprtová. Poslala mi fotku svého údajně nemocného syna.....dle tohoto profilu je to stejné dítě.....

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.