Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Slečna nabízí zboží od Just na Marketplace Samozřejmě žádné posílání na dobírku,peníze jedině předem na účet Nabízí zaslání zásilkovnou na svoje náklady Zboží sice možná má,ale nikdy ho nemá v plánu odeslat
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Renata 11. 03. 2022

Pripojuji se a potvrzuji ze se mi stalo to same, od slecny Veroniky Jozkove, ktera lže ze je z Prahy, ale je z Ostravy! Jiz prodane zbozi na Marketplace konkretne od Justu, i pres to ze jiz bylo prodano mi nabizela znovu, trvala na penezich predem a to dokonce i o zaslani vice plateb /doslovne chtela poslat predem aspon 200 Kc, zbytek treba za tyden/ BYLO TO OPRAVDU NEOBVYKLE a poslani zbozi pak nasledne pry bude hradit pres zasilkovnu sama!!! Nastesti po mem telefonatu do ostravske pobocky jedne cestovni kancelare, kde mi potvrdili, ze tuto slecnu z podobnych duvodu, pravdepodobne podvodu vyhodili, jsem jiz od ni zbozi nechtela. Dokonce i pres me odmitnuti na me stale nalehala. Dejte si pozor


user picture
D 16. 03. 2022

Stejná zkušenost. Slečna velmi milá, produkty od Just prodává více jak o polovinu levnější, nechá si poslat peníze na účet, a týden tvrdí, že to pošle hned druhý den. Po tydnu jsem si řekla zpět o peníze na účet, s tím, že o zboží nestojím. Slečna si vymýšlela proč peníze odeslat nejdou - nefunguje banka, nejde jí posílat peníze o víkendu… Prvně v práci přes půl hodiny semnou komunikuje (odepisuje), a když pak má peníze odeslat (to trvá asi minutu), tak napíše, ze nemá v práci čas ty peníze poslat. Nakonec vice jak po týdnu toho všeho se přiznala, a peníze odeslala. Stačí pohrozit zablokováním prodejního profilu a nahlášení na PČR a jde to. Ale ze začátku si asi říkala, ze to neudělám. Měla by se nad sebou zamyslet. Snad další lidé nenaletí :-)


user picture
Dominika 16. 03. 2022

Bohužel stejná zkušenost jako výše uvedené. Je to dlouhý příběh no po měsíci se mi podařilo část svých peněz ještě vidět zpátky na účtu.


user picture
M. 16. 03. 2022

Dobrý den. Já s ní mám zkušenost ale dobrou. Sice to trvalo delší dobu, ale zboží odeslala. Nevím proč hned všichni šílíte.


user picture
Sandra 16. 03. 2022

Ano Podvodnice


user picture
Kateřina 18. 03. 2022

Dobrý den, zkušenost podobná ani po 17dnech výmyslů a slibů zboží neodeslala. Vymýšlela si, že je v karanténě s covidem, potom hodně práce kvůli válce na Ukrajině, pak byla na horách a pak po 17dnech slibů a výmyslů poslala peníze zpět s tím, že napsala až Vám zboží přijde pošlete mi peníze zpět a zablokovala si mě. Zboží nikdy nepřišlo a ani bych ho od ni nepřevzala!!!


user picture
Jakub Zajac 19. 03. 2022

Prosím všechny podvedené ať me kontaktují na email : [email protected] Diky moc.


user picture
Marta 19. 03. 2022

Já slečnu omlouvám. Zboží jsem dostala, k tomu i malý dárek. S ní mám zkušenost dobrou. Díky.


user picture
Veronika 5. 04. 2022

Dobrý den. Tyto komentáře jsou staré, a již jsem se všemi byla dávno v kontaktu je vše vyřízeno. Děkuji za pochopení.


user picture
Anonym 14. 04. 2022

Žádné komentáře staré nejsou,slečna stále ojebáva lidi z vesela dál..Pozor na ní!!!


user picture
Michaela 8. 10. 2022

Bohužel jsem taky naletela. Halda lží. Každou chvíli něco jiného. Platbu jsem poslala 28.4.2022. Dokola popřát vrátím vám peníze, pak zase odešlu zboží. Už opravdu.... Pak zas počkejte mi prosím.... Asi po 4 měsících mi poslala paní 500 zpět že 1400. Do teď peníze nemám zpět. Lituji že jsem o téhle stránce nevěděla dříve.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.