Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvod nedokončil, ale lákal mě na kurýrní služby, když chtěl ode mě zakoupit zboží které jsem vložila na bazoš. Odkázal mne na stranky GLS, kde jsem měla zadat číslo své platební karty https://3ds-dealer.site/gls-group/cz/info. Ještě s ním komunikují a ráda bych tyhle hajzliky dostala. Už se mi něco podobného stalo dříve
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Vratislav Jindra 17. 03. 2022

Pán mi na WhatsAppu odepsal na inzerát z Bazoše s tím, že má zájem o mnou nabízené zboží. Stejně jako Lucii mě lákal na kurýrní služby GLS (má k tomu podvodné stránky https://3ds-dealer.site/gls-group/cz/info). Navíc ze mě chtěl vytáhnout dvojnásobek poptávané ceny (zboží jsem nabízel za 400 Kč, on mě chtěl okrást o 800 Kč). Po upozornění na špatnou částku ji snížil a chtěl mě okrást už jen o 400 Kč. Na jeho podvodných stránkách měl smyšlenou adresu (ulice Jerevanská v Třebíči) a jméno Anna Franková. Po upozornění na neexistující adresu tvrdil, že je to adresa depa GLS. Jeho podvodné stránky mě dále vybízely k zadání údajů z platební karty. Když jsem mu zalhal, že jsem si od něj peníze vybral, napsal mi "Myslím že nemluvíte pravdu". Odpověděl jsem mu "Myslím že jste podvodník". Pán si mě záhy zablokoval :(


user picture
Petr 18. 03. 2022

Stále pokračuje, text v poněkud netradiční, čeština dost lámaná. Poslal jsem ho do p.... :-)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.