Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Tento prodejce nabízel PS5 s tím, že je z Prahy....když jsem napsal, že mohu osobně tak byl náhle z Ostravy...klasická finta pro blbý... Ale tak hned navrhl poslání :-) jako že platba předem, nebo a to bylo taky fajn, že na základě poslání dokladů mi konzoli zašle a po ověření balíku pošlu platbu na jeho účet.....tak nejsem idiot a už jsem se připravil a doklady zaslal samozřejmě absolutně jiné - upozorňuji, že neexistující :-) ale na fotce to nešlo poznat, a že chce jak občanku tak i řidičák - žádný problém - "nafotil" jsem si oboje na jednom obrázku, ale ouvej, pán, že je chce zvlášť a ještě z obou stran??? Nevím, jestli fakt čeká, že tohle nikoho netrkne, ale snad to lidem dojde. To jsem odmítl, ale navrhl jsem, že pošlu ještě "fotku" kartičky pojišťovny, jinak že bohužel nechci. Takže šup, kartička odpovídajících údajů zaslána a pak..........nic......kdo by to čekal, že? :-) Nevím, jak moc to má dotyčný promyšlené, na oplátku zaslal také foto svých dokladů, ale počítám, že buď je padělal nebo nejsou jeho... Lidi prosím nebuďte hloupý, neplaťte nikomu nic předem a na tuhle fintu s posláním dokladů taky nenaleť te.....nestojí to za ty problémy!!!! Na toto jméno je i dokonce profil na Facebooku s odpovídající fotkou a také kanál na YouTube... Hodně štěstí dobrým a poctivým lidem.... :-)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan 17. 03. 2022

Jinak jméno tohoto pána/paní, to nevím, je Patrik Plincner, skutečné nevím, ale mám i foto dokladů,ale to není jak nahrát....


user picture
Stanley 19. 03. 2022

Bohužel identita tohoto pána byla jen zneužita. Vše je aktuálně v řešení PČR. Více informací zatím podat nemůžu. Jen že částka, kterou podvodník již dostal od dvou známých obětí , je přes 10 000,- tudíž už to je v trestním řízení.


user picture
Iveta 20. 03. 2022

Dobrý den, poprosila bych bližší info od podvedených. Bohužel i já jsem naletěla a obrali mě o 5tisic...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.