Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
MT Xiaomi redmi note 10s. Po zaplacení ještě chvíli komunikovala. Po té smazala inzeráty a již nekomunikuje. Mobil je vypnutý.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Mojmír 27. 03. 2022

Také mámo podobnou zkušenost. Na Bazos.cz prodávala Iphone 8. Peníze chtěla poslat dopředu. Po zaplaceni chvili komunikovala. Potom bez odezvy.


user picture
Jan 28. 03. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPL-31746-1/PŘ-2022-180510 - PČR Český Dub, 3069,-


user picture
Daniela 30. 03. 2022

Prodej Apple Watch na Bazoši, chtěl peníze předem, naštěstí jsem se domluvila jen na záloze 🙏🏼. Teď prodává na Facebook Marketplace pod jménem Dawe Fox


user picture
Michal 4. 04. 2022

Nabízel pod emailem [email protected] hodinky Apple Watch. Poslal jsem mu 3 500,- Prvně dobrá komunikace, zboží neposláno. Účet 303351844/0300 psán na David Rejmont. Budu hlásit na PČR.


user picture
Jiří 12. 04. 2022

Nabízel Grafickou kartu. Zaplatil jsem 2300,-. Komunikoval ještě týden, potom už nic. Použil mail [email protected]. Nahlášeno na policii. Všechny případy s tímto hajzlíkem hlašte na policii - jak mě bylo vysvětleno, pokud to je do 10000,-, tak jde o přestupek a policie nemá šanci ani zjistit identitu. Pokud tato částka bude vyšší, stane se to trestným činem a je šance, že bude identifikován přes bankovní účet (po příkazu státního zástupce, KTERÝ NEBUDE DĚLAT NIC, POKUD JE TO JEN PŘESTUPEK). Částky z jednotlivých případů se sčítají. Takže až budete na policii, nezapomeňte uvézt to číslo oznámení z Českého Dubu viz výše. Ať mu to tam sečtou...


user picture
Jan 5. 05. 2022

Dnes mi volala policie, že to prekvalifikovali na Trestní čin.....

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.