Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ve středu 23. března 2022 jsem od tohoto člověka vystupujícího jako Mates Langoš "koupila" Apple Watch series 3 za 1000,- . Odeslala jsem okamžitou platbu, prodejce působil přesvědčivě. Následně slíbil odeslání další den, den nekomunikoval, vyhrozovala jsem tím, ze chci vrátit peníze zpět nebo půjdu na pcr. Najednou mi napsal ze byl v nemocnici a odešle odpoledne. Ani to se nestalo. Napsala jsem, ze chci peníze zpět. Následoval blok. Prodej proběhl na Facebooku.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
H 25. 02. 2023

Dobrý den, skoro stejný případ. V neděli 19.2. jsem od tohohle individua chtěl koupit Xiaomi MI9T za 2500. Jelikož to mám přes celou republiku, doporučil jsem dobírku, a poštovné sem uhradil hned okamžitou platbou (200kč). V uterý mi akorát napsal, že zboží odesílá ale do dnes nic nepřišlo a ani nepřijde jelikož od uterý nereaguje a zablokoval si mě na facebooku, tam vystupuje pod jménem Kukin Kukin. V inzerci měl asi 4 telefony a jednu zrcadlovku, takže počítám že podvedených lidí bude více. Něco jsem si o něm zjistil, jmenuje se Simon Puk, email: [email protected], tel. 792 244 994, pracuje v Unexu v Krnově jako lakýrník. Mě se to nevyplatí rešit, abych za ním se vydal, nicméně třeba se někomu tohle info bude hodit.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.