Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Reakce pres bazos. Odkud jste, kupuji ihned...poslan odkaz tvarici se jako dpd, ze si zaplati dopravne a balne, kuryr si jen vyzvedne. V odkazu podezrely text: k prijeti platby staci, aby obchodnik predlozil bankovni kartu, na kterou prijima penize, ve výjimečných případech je nutná další kontrola ROZUMEJ, BUDE CHTIT PIN Podvodny odkaz: https://sec-paid.site/dpd/cz/info Tak určitě...vycislila jsem sumu za dopravu pres dpd, ze muze poslat predem na ucet a ja to poslu na jeho adresu
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Anonymous 8. 04. 2022

Reakce přes hyperinzerce, z tel.č. 792 453 513. Odkud jste, kupuji ihned, ale bydlím daleko...poslán odkaz tvářící se jako dpd, ze si zaplatí dopravné a balné, kurýr si jen vyzvedne. V odkazu podezřelý text: k přijeti platby stačí, aby obchodník předložil bankovní kartu, na kterou přijímá peníze, ve výjimečných případech je nutná další kontrola ROZUMĚJ, BUDE CHTÍT PIN a kód CCV. Podvodný odkaz a podvodné stránky: https://sec-paid.site/dpd/cz/info Tak to určitě...se stránkami DPD to nemá nic společného a ani takový způsob platby na kartu na jejich oficiálních stránkách NEEXISTUJE. Jen dobírka na účet.


user picture
Prodávající XY 17. 04. 2022

Zákazník na bazos a možná podobné servery… Projeví zájem, chce posílat kurýra, ze je z daleka. U podobného případu jsem četl špatnou recenzi… Nemám tušení, co takoví lidé dokážou z duveriveho člověka vytáhnout, ale radeji ruce pryč. Po tom, co jsem zveřejnil inzerát se mi ozvali dva, kteří vystupovali se stejným scenarem, kontaktovali mne přes whatsup a další přes e-mail. Snad toto někomu pomůže jako mě nenaletet!!! Diky za zveřejnění neduverihodneho čísla: 737533024 Přidávám dalšího zájemce s tím samým scenarem: 737 172 001


user picture
prodávající 16. 09. 2022

dnes kontakt přes Whatsapp na bazos.cz Vadilo by vám, kdybych zaplatil v hotovosti na pobočce Western Union a vy byste dostal peníze na svůj bankovní účet? Funguje to zhruba takto: jdu na pobočku Western Union a platím v hotovosti. Pošlu vám speciální odkaz a speciální kód, který mi pracovníci pobočky sdělí po vyplnění údajů pro získání peněz. Peníze jsou připsány okamžitě. Pak mi zásilku pošlete způsobem, který vám vyhovuje. tel.č. 792416303 Druhá zpráva z téhož čísla: Chtěl bych si nechat doručit DPD Zaplatím a pošlu vám speciální formulář pro příjem peněz. Vyplníte své údaje a počkáte, až banka potvrdí platbu. Po obdržení peněz vás bude kontaktovat pracovník DPD a pošle kurýra na vaši adresu. Peníze budou připsány na váš bankovní účet do 10 minut.


user picture
Kateřina Sabolová 25. 11. 2022

přidal/a email: [email protected]


user picture
Kateřina 25. 11. 2022

přidal/a telefonní číslo: +420737829620, email: [email protected]


user picture
Lenka 19. 11. 2023

Dobrý den taky patřím mezi podvedené. Stalo mě to 9000,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.