Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na marketplace prodával digitální ruskou hru za 500 Kč, po zaplacení přestal reagovat. Profil pod jménem Martin Gerega. Profil byl celkem věrohodný,má tam 6 hvězdiček.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Karel 6. 04. 2022

To samé Ruská digi hra a 500 kc v trapu. Dávejte si na něj bacha.


user picture
Jana 9. 12. 2023

Teď prodává Lego na Marketplace. Bohužel jsem o registru podvodů nevěděla dřív. Přišla jsem o 2 tisíce. Trestní oznámení teprve půjdu nahlásit.


user picture
Jana Š. 13. 12. 2023

Paní Jano, bohužel se mi to s tím legem stalo také, peníze jsem poslala 8.12. a stále neposlal. Tak jsem se začala pídit. Můžeme se nějak spojit? Také s tím půjdu na policii, tak by bylo fajn, kdybychom věděli o dalších podvedených lidech, už kvůli výši škody... Děkuji


user picture
Jana 13. 12. 2023

přidal/a číslo účtu: 313648377/0300


user picture
Jana 14. 12. 2023

Anna Petrová (20 let, Přeštice) a Martin Gerega (Přeštice), mají profil na Marketplace, kde nabízí velmi výhodně Lego Sám doma. Bohužel profil vypadá věrohodně se 6 hvězdičkami. Po zaplacení vás zablokuje. Bydlí v Přešticích. Pokud vás okradl choďte to hlásit, je již v hledáčku policie pro jiné trestné činy. Mně peníze vrátil, protože jsem si včas ofotila z facebooku všechny jeho a její přátele a všem rozesílala, že mě okradl a co je zač. Poté peníze vrátil...Kontakt nevím, kde mám na sebe zanechat, veřejně ho sem dávat nechci.


user picture
Jana Š. 14. 12. 2023

Paní Jano, zde můj e-mail, napište mi, prosím: [email protected]. Děkuji, J.


user picture
Marketa 25. 12. 2023

Take jsem naletela, zacatkem prosince jsem poslala 2100 za lego a neposlal. Dne 21.12 jsem nahlasila na policii. Snad nas bude vic a bude to alespon za 10 tisic, aby to byl trestny cin.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.