Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
20204
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chtěla bych všechny, hlavně maminky varovat před podvodnicí! Ivana Bartoníčková - FB Origo by Iva www. origo by Iva .eu Paní se tváří důvěřivě, ze začátku komunikace super, pošle fakturu, vy zaplatíte, ale zboží ani peníze už nevidíte. Má stále výmluvy, jak to už podala do zásilkovny, jak to trvá, že je problém na zasilkovně, pak zdržení komponentů a zase že podala apd... Já mám všechny konverzace uloženy. Již si mě zablokovala jak na FB tak na IG. Negativní recenze se dají dohledat i na Googlu i na FB. Evidentně to dělá už nějaký ten rok, došla jsem až k roku 2019. ALE vždy pod nátlakem buď něco pošle nebo vrátí peníze. (otázka několika měsíců a denního otravovani) Podnět na ČOI je již podaný. Prosím dejte si pozor ❗ a varujte ostatní 🙏 Peníze mi stále nevrátila. Muzu doložit i její hodnocení, které jsem si vyhledala + kontakty.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.