Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Dotyčná na FB pod jménem Lenka Králová prodává deskové hry, peníze inkasuje, poté smaže profil
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Filip 2. 04. 2021

U mě se jednalo o deskovou hru, pod jménem Simona Grossová


user picture
Martin 13. 05. 2021

Na FB prodává Lego pod jménem Stepanka Bacharova. Díky této stránce jsem peníze neposlal.


user picture
Ivana M. 28. 05. 2021

Tak jsem se nachytala, pod jménem Stepanka Bacharova na Matketplace na FB paní inzerovala starou formu na bábovku. Hned po provedení platby 17.5. přestala komunikovat a zásilka nikde, na zprávy samozřejmě nulová odezva. Takže nedoporučuji nikomu...


user picture
Margita 31. 05. 2021

Paní pod jménem Petra Kolářová prodává na Facebooku různé retro věci. Nic drahého.. působí důvěryhodně. Pošle i fotografie balíku. Opravdu se snaží získat důvěru. Pak se odmlčí a už se samozřejmě balíku nedočkáte. Evidentně známá firma. Vyšlo najevo, že takhle využívá více profilu. Evidentně jede ve velikém. Prosím nahlašujte a všude uvádějte číslo účtu a telefon..ať si už u paní nikdo nic nekoupi.


user picture
S 17. 06. 2021

POZOR NA VELKOU PROFI PODVODNICI UDAJNE MARTINA HORAKOVA, ALE MOZNA I NATALIE, JANA.. UMI V PODVODECH CHODIT, JE TO ZLODEJKA VELKEHO KALIBRU, NIKDO NA NI NEMUZE. JE Z JIHLAVY PRAVDEPODOBNE MA NEVYMAHATELNE EXEKUCE, PODMINKU, TRV.POBYT NA MAGISTRATE.. ROCNIK ASI 1977, CISLO UCTU: 296961846/0300, TEL: 720230776, UDAVANA ADRESA KOLLAROVA 15, JIHLAVA. PODARILO SE JI ME OKRAST NA AUKRU O 3TIS. POKUD VAS TAKE OKRADLA, TAK NAPISTE SE NEBO ME. BUDE RESENO S PČR.


user picture
S 17. 06. 2021

přidal/a číslo účtu: 296961846/0300, variabilní symbol: HORAKOVA, telefonní číslo: 720230776, email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.