Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Vydává se za jméno Jiří Kostelecký, údajně je z Náchoda, ozval se na můj inzerát, že prodává dvě vstupenky (e-tickety) na fotbalový zápas Slavia - Feyenoord. Po zaslání 1700Kč na jeho bú se již neozval a vstupenky neposlal. Netuším, zda takto neokradá více lidí.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michal Robek 19. 04. 2022

Pošlete na účet jednu korunu a do zprávy pro příjemce napište např. Ty zloděju a podvodníku jdu na policii. Většinou používají něčí účet a majitel o tom neví, že je to podvod. Když odpoví, tak ve výpisu z účtu se objeví jméno. Já jsem takto už získal informace k pachateli podvodu č. 1838 :-)))


user picture
Natálie 19. 04. 2022

Zkusim to, dekuji. A byl jste oznamit podvod na policii? Resilo se to nejak ?


user picture
Michal Robek 19. 04. 2022

Ano, už to vypadá na sloučení oznámení. Když to přesáhne 10 000Kč, tak je to trestný čin, jinak se to řeší jako přestupek.Tím, že jsem si vypátral dotyčného, tak jsem to usnadnil policii, ale podle IP adresy by si ho našli postupně i tak :-))) V každém případě podat trestní oznámení, to je základ.


user picture
Michal Robek 19. 04. 2022

Nahlédněte zde : https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=1838


user picture
Libor 20. 04. 2022

Dobrý den.byl jsem tímto panem taky okraden o 4500 už jsem byl na policii kde jsem předal čísla účtu a maily


user picture
Libor 20. 04. 2022

Pro paní Natálii: určitě ho nahlaste na policii já tu korunu zkoušel i výhružně maily že mám bratra na kriminálce bohužel vůbec nic.dnes jsem dodal policii i telefon co my zjistil bazoš a pravděpodobně i jmeno


user picture
Natálie 20. 04. 2022

Skvele, dekuji za informaci Libore. Bohuzel mam pouze jeho email a cislo uctu. Netusim zda jeho jmeno je fiktivni a zda budou jen tyto udaje policii stacit.


user picture
Libor 21. 04. 2022

Napište my váš mail napíšu vám veškeré informace do mailu.my dva určitě nejsme jediný koho podvedl.cim víc lidi to ohlásí tím větší šance že ho dostanou.


user picture
Natálie 21. 04. 2022

Zasilam svuj email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.