Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodníci, chtějí koupit zboží s tím ze pošlou peníze na účet a poté si přijedou pro zboží , pošlou falešné potvrzení s tím ze peníze odeslaly a chcou si okamžite přijet pro zboží samozřejmě peníze ani po dvou pracovních dnech nikde.Poté přijdou výhružky, nadávky a nakonec přestanou úplně komunikovat.Přidal bych číslo účtu ale nikde není uvedeno a jelikož od nich peníze nepřišly tak ho ani neznám . POZOR LIDI NA TO .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Markéta 14. 04. 2022

přidal/a telefonní číslo: 702829325


user picture
Jiřina Tesařová 20. 07. 2022

Od obchodníka Davida Bílého, který uvedl toto tel. číslo 702829325, jsem chtěla koupit počítač, nakonec jsme se dohodli na notebooku. Komuninace byla dost zmatená. Notebook nakonec přišel, ale je zaheslovaný a prodejce víc nekomunikuje. Další telefonní číslo, které udal je 606914728. Profil na Facebook Marketplace Terezka Mia Davídek.


user picture
Lukas 4. 10. 2022

Dobrý den, dnes volal pan z cisla 702829325. Ze videl muj inzerat na prodej hodinek a ze dostal 10tis na ucet od pritelkyne a za hodinky mi da misto 1500kc co mam v inzeratu 2000kc, kdyz mi dam 8tis aby nemusel jet vybirat. Ze vse posle okamžitě na ucet a hned si prijede. Doslo mi ze platby okamžitě určitě nepřijdou a pan nasranej a zavesil.pote jsem nasel ze podvodu zkousi vic. I v boru a okoli nove hospody. Dejte si na nej pozor nebo mu napiste at prijede a počkáme si na nej.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.