Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
podvod s lego figurkama
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Helena Řezníčková 16. 05. 2022

podvod s figurkami lega.


user picture
Jakub 20. 06. 2022

Chtěl jsem koupit lego figurky na Facebook Marketplace (jméno Filda Folauf), poslal jsem platbu (600 kč). Následně 2 týdny probíhala komunikace v duchu, že figurky ještě nebyly poslány - zapomněl, neměl čas apod. Nakonec jsem peníze po více jak 3 týdnech od platby dostal nazpátek, ale až v okamžiku, kdy jsem hrozil, že to pošlu na policii ať to řeší jako přestupek (a opravdu jsem od toho neměl daleko). Nevím tedy, zda mě chtěl skutečně podvést, nebo je pouze tak nespolehlivý, každopádně po vyvinutí určitého tlaku jsem se k penězům zpět dostal. To byl mulj první (a poslední) pokus o nákup na Facebooku. Pro všechny lego sběratele doporučuju radši nakupovat přes Bricklink, který je mnohonásobně bezpečnější

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.