Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
20.4.2022 jsem na Facebook prostřednictvím Marketplace projevil zájem o nákup hry na Playstation Vita (paní prodávala konzoli Vita a 2x hry). Domluvili jsme se na ceně 300,- Kč + poštovné a dobírka (90,- Kč). Dopředu jsem poslal 90,- Kč s tím, že zbytek peněz uhradím formou dobírky. Následovaly dotazy z mé strany, kdy hru pošle. Odpovědi typu "jsem ještě v práci, pošlu hned jak skončím", "úraz syna, byli jsme v nemocnici, hned zítra to pošlu" apod. Zdvořile jsem paní požádal o vrácení 90,- Kč zpět na účet, ze kterého přišly. K dnešnímu dni 3.5.2022 bez jakékoliv odpovědi.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Karel 5. 05. 2022

Nově nabízeno na sBazaru zde: https://www.sbazar.cz/tomasjasansky14/detail/168675376-ps-vita. Telefon je uvedený: +420 704 352 507.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.