Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Fb market place Tomáš Jarkovský nabízí iphone 11 pro 256 gb, je to kamarád známeho podvodníka Josefa Holase. Peníze jsem mu neposlal, když jsem mu napsal, že vim, že mě chce ojebat a je to kamarád Holase bloknul si mě 😂 . Druhý číslo účtu co mi poslal omylem 302943741/0300
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ondřej 13. 05. 2022

Pozor, Tomáš Jarkovský i Josef Holas chtějí zaplatit předem, dokonce vám i pošlou vinted účet kde mají spoustu kladných hodnocení. Nenechte se nachytat. Po zaplacení nekomunikují a bloknou si vás. Jasný podvod.


user picture
doplneni 13. 05. 2022

přidal/a číslo účtu: 302943741/0300


user picture
Tomáš Jarkovský 4. 07. 2022

Dobrý den Josef Holas je můj přítel a lezl mi na notebook když jsem byl v práci, s důvěrou jsem si nikdy nic neodhlašoval.. momentálne mi dluží peníze také.. prováděl tak podovody přes moje jméno. Měl tak přístup ke všemu. Zde je kontakt na Josefa Holase pokud se s ním někdo znovu dostanete do sporu 603 152 776

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.