Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
na hifibazaru jsem nabízel repráky za 8000,- přihlásil se cizinec, že se mu líbí a pojďme přes paypal, paypal poslal že zájemce poslal 8000 a já mám poslat 15000 na dopravu a že mi bude na paypal připsáno 23000 cukl jsem ale došla výhrůžka že znají mé údaje a že přes WorldRemit mám poslat 15000 a že mně povedou převodem krok za krokem a že mám posílat fotky obrazovky já jouda ještě byl rád, že ten převod byl OK. Poslali že za 1-3 hod bude platba na mém účtu leč místo toho ráno zájemce poslal 50000 na lodní přepravu a že ty prachy mám poslat a ... teď už jasný "ha sme v pérdeli" Takže banka reklamace a karta likvidace inu vlastní emoce nás dostanou vždy. Jo a zájemce měl email [email protected]
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
doplnění 24. 05. 2022

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jaroslav Chodil 24. 05. 2022

Ahoj Můžeš mě prosím kontaktovat na email, dnes to na mě zkoušel přes stejný bazar, tentokrát zesilovač, zaseknul jsem se a nic nepřevedl, od té doby vyhrožuje, čerstvé dnes z rána, stejně jako ty přes PayPal


user picture
Jaroslav Chodil 24. 05. 2022

Ahoj Můžeš mě prosím kontaktovat na email, dnes to na mě zkoušel přes stejný bazar, tentokrát zesilovač, zaseknul jsem se a nic nepřevedl, od té doby vyhrožuje, čerstvé dnes z rána, stejně jako ty přes PayPal


user picture
Jaroslav Chodil 24. 05. 2022

Tak do třetice :-) můj email je [email protected]


user picture
Martin K. 30. 05. 2022

[email protected] opět se snažil koupit zesilovač za nemalé peníze a chtěl platbu přes PayPal. Pozor na to! "Oh..sorry to hear you don't have an account with PayPal. I hope you wont mind to get an account with PayPal. Its reliable and easy to use PayPal,all you need to do is visit www.paypal.com and register with them. When you are done with the registration send me the email used for the registration with PayPal so i can pay in. Await your response.."


user picture
Jaroslav Chodil 30. 05. 2022

Jo a pozor potom začne vyhrožovat FBI a Imterpolem, to je ale poslední fáze, každé ráno mu cvičně posílám email ze stále u nás FBI nebyla 😁, ale jinak samo sebou hajzl.


user picture
Martin K. 30. 05. 2022

já jsem mu díky tobě nenaletěl, díky moc! Ale jsou to hrozní hajzlové...


user picture
Lenka P. 2. 06. 2022

Díky za veřejné varování! ;) U mě se taky pokoušel. Odpovídal na můj inzerát prodeje rotopedu za 6500,- Kč na jednom z inzertních webů, a to česky s prosbou o kontakt na mail [email protected]. Na prodeji jsme se nedomluvili, mmj. protože trvám na platbě v hototosti při převzetí s vlastním odvozem + když mi přišel 1. e-mail v angličtině, pojala jsem podezření a stopla jsem to hned na začátku. Následně mi přesto poslal nelogicky další mail, že údajně zajistil přepravce (ikdyž nemá moji přesnou adresu ani příjmení) s tím, že chce řešit platbu přes PayPal a chtěl ode mě podrobnosti. Žádné moje citlivé údaje nemá, tak jsem si ho jen blokla a upozornila podporu bazaru na pokus o podvod.


user picture
Lenka P. 2. 06. 2022

DOPLNĚNÍ: na bazar.blesk.cz jde o profil - marleneh Y. ----------------- Dle profilu se zaregistroval 28. května 2022 a ten den reagoval na můj inzerát česky: 28. květen 2022, 10:24 Máte ho ještě na prodej? pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj email davidjuanjo101 (at) gmail.c0m ----------------- Na základě kontaktování získal takto můj e-mail a pak posílal samostatné e-maily v angličtině z uvedené adresy [email protected]. Tipuju jde o předchystané texty, které postupně posílá. ----------------- 1. email (přesto, že na všechny dotazy byly odpovědi přímo v inzerátu): Hello, Thanks for your response.Am interested in buying.How long have you owned it?? what's your actual price for it? Awaiting to hear from you soon, Best Regards. -------------------------------- 2. e-mail (přesto, že jsme se na prodeji nedomluvili): Thanks,am satisfied with the price and I have arranged for a pickup agent( Shipper ) who will be coming to pick it up as soon as the payment is made and i'll like to pay u through paypal and do u have a paypal acct so i can make the payment of the funds? Name: PayPal Email : Phone number: so get back to me with the details i ask from you so that i can contact my PayPal for the Payment Regards


user picture
Monika Š. 7. 06. 2022

Dnes se mi ozval na inzerát na Paladix.cz: "K vašem inzerátu „Sony FE50/1,8“ jste obdržel(a) níže uvedenou zprávu. Reagovat můžete jednoduše odpovědí na tento email, která odejde přímo tazateli. Máte ho ještě na prodej? pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj email davidjuanjo101 (at) gmail.c0m"


user picture
AnonymL 8. 06. 2022

Ted sem mi tenhle zmetek ozval pres aukro.cz s emailem "[email protected]" a textem: "Potřebuji to máš to ještě na prodej?? email davidjuanjo101 (at) G M Al L .C0M" tak hlasim.


user picture
Jan 9. 06. 2022

Také via hifibazar...prodej subu. Diky za info!


user picture
Lukas 13. 06. 2022

Dnes mě napsal zprávu na Aukru, a kupodivu česky, nereaguji na něj. (použil přezdívku incinurz) "Máte ho ještě na prodej? Pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj e-mail davidjuanjo 10 1 (at) gmal. c0m"


user picture
Jaroslav 16. 06. 2022

Dnes mi napsal na aukro z profilu "nittocarguym" cituji "Máte ho ještě na prodej? Pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj e-mail davidjuanjo 10 1 (at) gmal. c0m" Poslal jsem ho někam a má štěstí že ho nemám po ruce.


user picture
Lubor 17. 06. 2022

Tak mě také kontaktoval 17.6.2022 na aukru ještě před skončením aukce s textem : Máte ho ještě na prodej? Pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj e-mail davidjuanjo 10 1 (at) gmal. c0m a uživatel na aukru s nickem marchertenoko


user picture
Jirka 29. 06. 2022

Tenhle člověk aktuálně operuje i na Aukru - profil je tncatk


user picture
Jiří 3. 07. 2022

Dneska to na mě zkoušel přes Aukro, stejným způsobem jako popsal výše Lukáš. Odepsal jsme mu na ten mail, ale po odpovědi v angličtině jsem zbystřil a už nereaguji. A nyní si to tady čtu... Jinak učty na aukro založí, napíše zprávu a hned si učet smaže, ale lze ho poznat dle toho mailu [email protected].


user picture
Jitka 26. 07. 2022

Dnes stejný postup přes Aukro. Hlásím na Aukro a nekontaktuji.


user picture
Lubor 26. 07. 2022

momentálně buď další nebo jede z dalšího emailu, viz tex níže Máte ho ještě na prodej? Pokud ano, kontaktujte mě přímo na můj e_mail j a c k a l e x 307(at) gmal. com


user picture
František 10. 09. 2022

Koukám že pán je ,,Profík" . A používá záhlaví a formu PayPal u. Ale jeden poznatek mám, přestože používá mailovou adresu servis paypal ,tak to chodí k němu nějakou oklikou. Originální maily PayPal u mají dole na konci zprávy průvodku , psanou jiným písmem a slabě šedým odstínem ve které jsou všechny nacionále firmy. Maily od toho bastarda většinou nic takového nemají a když, tak je to napsané jako běžný text.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.