Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Osoba z FB pod nazvem Kac Rott falesnym prodejem detskych knih vylakala 300 Kc, to je mala castka, ale ocekavam, ze nejsem jedina, inzeratu je hodne, veci po detech, domaci spotrebice, i treba na Albi tuzku za nizkou cenu, coz je “hitovka”, pripadne se mohu pridat k hromadne zalobe, pokud existuje. Penize byly odeslany na ucet 296624241/0300. Nereaguje
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Markéta Holubová 6. 04. 2021

Tato paní mě okradla o 1200kč, neustále výmluvy na děti a pořád nic, nyní účet neexistuje. Obrátím se na policii, pokud se chcete připojit, klidně.


user picture
Gabi 6. 04. 2021

Nahlaseno pres e-podatelnu. Nahlaste za sebe, oni si to spoji dle evidence. Na FB nekdo reagoval, ze majitel uctu je Tomas Jelinek, coz ale nemam overene.


user picture
Pavel 6. 04. 2021

Taky jsem bohužel poprvé naletěl a poslal 245,- za knihu pro syna. Ano účet je vedený na jméno Tomáš Jelínek..


user picture
Iveta 6. 04. 2021

přišla jsem o 575kc paní mě také okradla kupovalat jsem tablet pro holčičku.ucet Tomáš Jelínek.shromazduji další podvedené už je nás šest,sedum.. Budu hlásit na PČR


user picture
Markéta 8. 04. 2021

Paní mě okradla o 365 korun za stavebnici pro syna. Mám konverzaci vyfocenou v mobilu.


user picture
Dana Staňková 13. 04. 2021

FB, stavebnice geomag 365 Kč, přidám se, 296624241/0300 majitel Tomáš Jelínek

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.