Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávám na SBazaru, kontaktovala mě údajná Eliška Holečková, ,,Dobrý den. Je váš inzerát na ... stále aktuální? Chtěla jej zaslat přes kurýra, že peníze pošle předem. Žádala jméno, adresu, e-mail. Místo aby se informovala na č. účtu, poslala odkaz http://zasilkovna-cz.5012628.live/?get&track_id=91453458. Dál jsme se naštěstí nedostali.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zuzana 31. 05. 2022

Toto číslo mě také kontaktovalo, stejný průběh. Zpráva přes WA, chtěla si objednat smyšlenou službu od Zásilkovny.


user picture
Miluše 31. 05. 2022

Mne toto číslo téže kontaktovalo s úplně stejnými požadavky se zásilkovnou a kurýrem.


user picture
Michal 5. 06. 2022

přidal/a telefonní číslo: 773164183


user picture
Michal 5. 06. 2022

Taky jsem byl dnes kontaktovan přes WA s žádostí o zaslání zboží přes zasilkovnu. U profilu byla jen fotka paní s rodinou. Když jsem odpověděl že na číslo jsou hlášení podvodná jednání, fotka z profilu zmizela a konec komunikace.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.