Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Šimon Rezek. V odpovědi na inzerát na sbazaru komunikuje přes WhatsApp, nabízí prodej přes nezašifrovanou stránku Zásilkovny. Chce vybílit kartu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jakub 22. 06. 2022

přidal/a telefonní číslo: +420733296961


user picture
Michal P. 22. 06. 2022

Taky to na me zkousel. Diky za upozorneni na tyhle strance jsem ho chvili napinal a pak jsem ho poslal do kelu :-)


user picture
Pája H. 25. 06. 2022

Na mne to také zkoušel, prý Zásilkovna mu přiveze vše co chce, na rozměrech nezáleží, že je TOP zákazník. Ještě že jsem včas zbystřila! Také jsem ho odpálkovala. Díky za tyto stránky :-)


user picture
Stanley 26. 06. 2022

Zrovna mi píše přes Whatsapp a chce poslat sporák přes Zasilkovnu 😄 poslal jsem mu smyšlené údaje, chci vědět kam to až dojde 😃


user picture
Andrea 20. 07. 2022

Dnes psal i mně. Nezdálo se mi to. Pak jsem jméno zadala do vyhledávače. Díky.


user picture
Eva P. 21. 12. 2022

úplně stejné prý mě bude volat kurýr a všechno si sám zabalí a odveze vše, už je to domluvené doslova napsal: Nyní vám vše řeknu, během několika minut zaplatím přes Zásilkovnu, poté kurýrní služba zašle odkaz na email, vše si v klidu (a tady jsem zbystřila) zkontrolujte a peníze získáte pomocí libovolné karty. Otázka 5 minut...po připsání peněz na Váš účet Vám zavolá kurýr a to je vše... Takže to není vše předávám jeho email na zásilkovou a děkuji za tyto stránky.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.