Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Dobrý den, chci se vámi podělit se svou zkušenost a trochu vlastní blbost. Měl jsem k dispozici alza vouchery za 6000kč. jelikož jsem pro ně neměl uplatnění, chtěl raději peníze tak jsem je nabídnul na bazos.cz (chyba1) za 5700,-Kč. Viděl jsem v tom trochu riziko ale známy podobný obchod provedl bez problémů. Dotyčný Dominik Pedro mně kontaktoval, že by všechny koupil ale zaplatí přes PayPal a tak se i stalo. Platbu jsem obdržel a poukazy poslal. Pan Pedro nebo jeho komplic poukazy použili a za cca týden jsem obdržel reklamaci z pay pal, že platba je zadržena a zákazník nedostal zboží a mám mu poslat tracking number. To jsem samozřejmé neměl a ve vzteku napsal na pay pal, že zboží dostal elektronicky. Pay Pal oznámil, že vyhovuje zákazníkovi a posílá peníze. Proti tomu jsem se odvolal a dodal důkazy. Konkatoval sem alzu se žádostí o info kdo a kdy použil vouchery alza. Tyhle informace z důvodu GDPR nemůžou poskytnout a psali abych případ předal policii ČR, co jsem udělal. Zatím je to ve stavu řešení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lucie 7. 04. 2021

Mám tu samou zkušenost. Na policii to bylo oznámeno a je to také vjednání. Prodej se uskutečnil 24.02.2021 a celkem jsem pachateli prodala vouchery za 17 000 Kč.


user picture
ROMAN 7. 04. 2021

Lucie: byl to ten samý podvodník? Podala jste trestné oznámení? U mně je to bohužel do 10 000kč takže je to jen přestupe.


user picture
Lucie 7. 04. 2021

Ano, je to ten samý pachatel, emailova adresa na paypal potvrzení ([email protected]) se shoduje. Dnes jdu vypovídat na policii a poté doplním informace k trestnému činu. Podvod jsem nahlašovala zaroveň i na sbazar a tam mi bylo sděleno, že email ([email protected]) přes který na můj inzerát reagoval, zablokují. Alzu jsem sama nekotaktovala, tam mi bylo jasné, že mi žádné informace neposkytnou.


user picture
Roman 7. 04. 2021

Rád se připojím k žalobě, přeju hodně štěstí na policii. Kontakt na mně Vám poskytnu pokud budete chtít.


user picture
Jakub 8. 04. 2021

Hele do něj, já jsem takhle taky naletěl za 7100 a po půl roce mi bylo sděleno, že ten sráč(jinej) dostal daleko větší flastr s porovnáním s tím mým případem, takže aspoň takhle.. Uvidíme jak to bude s náhradou škody.


user picture
Roman 12. 04. 2021

Dobrý den, dnes jsem byl taky vypovídat na policii a přidal se k trestnímu oznámení od paní Lucie.


user picture
Lucie Matoušková 12. 04. 2021

To jsem moc rada. Doufam ze Vase trestni oznameni je s tim mym propojene a kolegove z Policie se zkontaktuji. Pokud na me vidite kontakt, tak se mi ozvete. Treba si budeme schopni navzajem poradit.


user picture
Roman 12. 04. 2021

Lucie, kontakt na Vás nevidím. Když tak mi napište na můj sekundární email: [email protected]. Trestní oznámení by si měli kolegové propojit, tak mi to bylo sděleno.


user picture
Roman 6. 05. 2021

Dobrý den, paní Lucie. Máte nějaké nové informace k vašemu případu?Případy by měl být propojené. Děkuji


user picture
Lucia Wildova 8. 12. 2021

Zdravim, stalo se mi v unoru to same Platba pres paypal a skoda za 4000 Jak se muzu pripojit k trestnemu oznameni Dekuji, LW


user picture
ROMAN 8. 12. 2021

Paní Wildová, psal jsem Vám mail co bych doporučil udělat.


user picture
Karel 30. 12. 2022

Dominik Pedro je znamy podvodnik... Me take okradl, kdyz jsem od nej kupoval Instagram ucet - Dejte si na nej velky pozor! A kdyby vas zajimalo, jak vypada, tak tady je jeho osobni IG ucet: https://www.instagram.com/domsicek/ Nenechte se vsak zmast vzhledem, Cesky opravdu umi (tusim, ze se v CR narodil a ma tu matku) - na fotkach take uvidite, jak si krasne za vase penize jezdi po svete.


user picture
Karel 30. 12. 2022

Jenom jeste doplnim, ze se jedna o rocnik 2000 a jeho ICO je: 06913199, podle ktereho si najdete i adresu dotycneho, pokud byste nekdo ci policie potrebovali. Viz. zde: adresa v Milevsku pred 19.6.2020, ktera byla nasledne zmenena na Rybnou - https://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=06913199&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&ROLES=P&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=1&type=&PODLE=subjekt&IDICO=2c9abdd56eab4fd9cd15&HISTORIE=1


user picture
Karel 31. 12. 2022

Tohle je (dle mych informaci) profil Dominika Pedra na Webtrhu: https://webtrh.cz/464138-alza-poukazky-zbozi kde v breznu minuleho roku inzeroval vase Alza poukazky (pro jistotu zde i screenshot: https://ctrlv.cz/DTox), coz je dalsi stripek do mozaiky jeho mnoha a mnoha podvodu. Dostava me ona neuveritelna drzost tohoto podvodnika a jeho pocit nedotknutelnosti. Mohu se zeptat, jak dopadla trestni oznameni? Asi spatne, protoze dle jeho Instagramu si uzival pred 2 tydny ve Svycarsku...


user picture
Roman 31. 12. 2022

Dobrý den, Karle, nám se povedlo (všem uvedeným hoře) s pomocí policie ČR Dominika Pedra dopadnout a odsoudit. Soud uznal Pedra vinným a donutil jo vrátit peníze, co se ještě v létě 2022 skutečně stalo. Takže u nás to dopadlo šťastným koncem.


user picture
Kateřina 23. 01. 2024

přidal/a číslo účtu: 6292987309/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.