Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kulíškovo/ Petra Studenovská, číslo účtu na jméno Jitka Studenovská. Inzeruje především dětské zboží, skvělá vstřícná komunikace dokud neposlete peníze, pak již nekomunikuje. Když se ozvete na profil Petry Studenovské a jste dostatečně agresivní, peníze vrátí, ale okradla již několik lidí od ledna 2022 a je podáno TO.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Iveta Uherková 8. 04. 2023

Dobrý den, bohužel jsem se také nechala nachytat na Kulíškovo a poslala jsem paní peníze za objednávku mantinelů do postýlek. Můžu se zeptat, co si mám představit pod pojmem "dostatečně drsná"? Ráda bych dostala peníze zpět.


user picture
Kateřina Hladká 9. 04. 2023

Dobrý den paní Uherková, byla jsem tak naštvaná, že jsem byla ochotná jet na sídlo firmy, což je bydliště paní Studenovské, psala jsem ji na oba profily, napsala jsem ji tu adresu a že ji tam udělám takovou ostudu, kterou si nedá za rámeček. Byla jsem neústupná a peníze poslala, ale kdyby neposlala, tak bChom tak opravdu jeli pres pul republiky a paní pochopila, že to myslím vážně. Bude vám psát, že to dělá nějaká jiná paní a že s tim nemá nic společného, ale kontakt na ni nedá a odpovídala mi z jednoho profilu na zprávu na druhém profilu... držím palce 🙏


user picture
Iveta 9. 04. 2023

A mohla bych poprosit o tu adresu? Nebo alespoň IČO, pod kterým si to už dohledám. Moc děkuju


user picture
Kateřina Hladká 10. 04. 2023

IČO 87846136

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.