Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
2527926
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Jedná se o PS4 Pro White na Marketplace - Baková Aný (zřejmě fake profil). Chce do zprávy pro příjemce uvést : herni-kupony.cz/pozor-na-podvody. Tvrdí, že její přítel pošle zboží přes jeho firmu. Posláním peněz dobijete podvodníkovi peněženku na webu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Viera 17. 04. 2021

Táto pani okradla aj mna údajne mi predávala sušičku a po odoslaní peňazí žiadna kumunikacia


user picture
Herní-kupony.cz, EGIT s.r.o. 19. 10. 2021

Dobrý den, píšu za společnost EGIT s.r.o., která provozuje internetový obchod Herní-kupony.cz. Uvedené číslo bankovního účtu patří naší společnosti. Jedná se o účet, na který běžně naši zákazníci hradí své objednávky. Co se týče podvodů z bazarových inzerátů, ty fungují přibližně na tomto principu: uživatel provedl objednávku na našich internetových stránkách a údaje k její platbě zaslal Vám. Vy jste dle jeho pokynů objednávku uhradili a on dostal objednané zboží, tedy poukázky na dobití elektronické peněženky. Tyto poukázky byly již využity, nelze je tedy stornovat. Abychom předešli těmto případům, zavedli jsme u plateb povinnou zprávu pro příjemce s upozorněním na podvodné jednání. Od tohoto podvodného jednání se distancujeme, jedná se o zneužití účelu naší služby a pokud se rozhodnete případ řešit prostřednictvím Policie ČR, velmi rádi následně poskytneme plnou součinnost, aby podvodné jednání dále nepokračovalo. Zároveň prosíme všechny, kteří mají podobnou zkušenost, aby nás kontaktovali na e-mailové adrese [email protected] s popisem průběhu podvodu. Poskytnuté informace využijeme ke zdokonalení bezpečnostních opatření v rámci našeho obchodu. Děkujeme za pochopení. V případě jakýchkoliv dotazů nám můžete v pracovní době zavolat na telefonní číslo 222 200 500. Daniel Rys Herní-kupony.cz, EGIT s.r.o.


user picture
Miroslava Čepová 5. 12. 2022

Dobrý den, mám úplně stejnou zkušenost. Aktuálně z minulého týdne. Jednalo se o God of war Ragnarok a Horizon forbidden west. Obdržela jsem QR kód a po zaplacení nastala nulová komunikace.


user picture
Miroslava Čepová 5. 12. 2022

Budu hlásit Policii Čr. Sice se nejspíš nic nestane, ale pokud by nás bylo více, třeba už by se s tím něco dělat dalo.


user picture
Petr 28. 11. 2023

Dobrý den paní Čepová, můžu se zeptat, zda se situace nějak vyřešila?


user picture
Lukáš Vyhlíadl 15. 01. 2024

Dobrý den, připojuji se, byl jsem podveden. Byl mi zaslán QR kód pro platbu a po zaplacení přestala úplně komunikace.


user picture
Miroslava Čepová 15. 01. 2024

Odpověď pro pana Petra. Nevyřešila, Policie sdělila, že to nejde dohledat...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.