Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Reagoval na moji poptávku knihy, která se už neprodává a nedá se sehnat. Využil toho, že o ni opravdu moc stojím. Budu řešit na PČR.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:


Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Stanislav Kolařík 17. 06. 2022

přidal/a číslo účtu: 123-7603160267/0100


user picture
Stanislav Kolařík 17. 06. 2022

Mám s ním stejnou zkušenost... Poptával jsem věci do sbírky, nabídl mi je, domluvili jsme se na ceně, trval na platbě předem vzhledem k dobré ceně jsem peníze poslal následně mi nabídl i další věci kde jsem opět usmlouval trošku lepší cenu a doposlal jsem ještě menší částku druhý den jsme komunikovali a znovu chtěl peníze, tak jsem mu řekl že jsem to už přece poslal domluvili jsme se nakonec ještě na třetím obchodu, ale byl jsem již obezřetnější a poslal jenom malou zálohu, protože mi má podezření potvrdil vehementním odmítáním osobního převzetí a taky toho, že přestože to chtěl poslat PPL, tak po mně nechtěl telefon ani mail. dnes mi celý den tvrdí že to včera poslal a že mu mám poslat třeba ještě 200-300,- že potřebuje peníze na nějaké věci píše mi každou hodinu jestli jsem na chatu a jestli mu pošlu ještě něco dalšího Vidím že jsme už tři, takže jdu taky na PČR (ikdyž asi budu jediný kdo tam opravdu půjde)


user picture
Stanislav Kolařík 18. 06. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPE-56124-1/PŘ-2022-170619 - Pardubice, 1650,-


user picture
Zuzana 20. 06. 2022

Nebudete sám, taky jsem podala trestní oznámení už v pátek..


user picture
Zuzana 20. 06. 2022

přidal číslo a místo tresního oznámení: PID-EM-2022/327594 - e-podatelna, 400,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.