Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Klasický podvod, kdy píše přes WhatsApp a chce poslat zboží přes PPL.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan 22. 06. 2022

Tesne pred potvrzenim kuryra PPL jsem sla vec proverit na internet a nasla tuto platformu. Jak nekteri popisujete: “Paní” z cisla 737185403 napsala na whatsapp se zajmem o zbozi z Bazoše pres sluzbu PPL. Psala: Je to opravdu jednoduché, požádám o doručení vašeho zboží na pobočku ppl, zaplatím celou cenu zboží i doručovací službu najednou. Ppl mi vystaví fakturu za dodávku a zboží, já zaplatím a oni vám zase převedou celou částku za vaše zboží. Po obdrzeni penez vas bude kontaktovat pracovník PPL a vy si muzete vybrat vhodny cas pro vyzvednuti kuryra. Podvodnikovi jsem jako posledni odezvu napsala trefny vers z Bible - z Efezským 4:28 - "Zloděj ať již nekrade, ale ať raději pracuje a dělá vlastníma rukama něco dobrého, aby měl co dávat tomu, kdo má nedostatek."


user picture
Zuzana 22. 06. 2022

Dnes se take snazi zakoupit zbozi za 1500 Kc. Nabada me k platbe pres PPL predem. Stejny scenar.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.